Şimdi Ara

Sizce Hangi SUV ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar şimdiden cvplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederek konuya başlıyorum.

Biz önümüzdeki aylarda yeni bir araç almayı düşünüyoruz baştan şöyle aşağı yukarı bir değer biçersek 110 bin tl gibi bir sınırımız var. Ama babam yaklaşık son 20 yıldır sürekli olarak jip kullandı grand charokee land rover range rover gibi şu andada alacağı arabayı daha dayanıklı araziye vs çıkmıyoruz ama en azından karda kışta yolda bırakmıcak + kalabalık bir aile değiliz ama babam öyle akrabalardan arka koltuğa 4-5 kişi sıkıştırmayı sever cillop gibi 2003 grand charokee ye 9 kişi bindiğimizi biliyorum o yüzden bu tür koşullara dayanıcak sedan yok en azından ben bilmiyorum böyle aklımızda bir suv var. Şu anda babamında benimde kafamıza yatan yeni kasa kia sorento motor hacmi, gücü, iç donanımı, yeni gelen güvenlik özellikleri, aksesuarları, yakıt tasarrufu gerçekten kendine baktırıyor tabi burda kesinlikle sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Şimdi kesinlikle şöyle bir cevap geliceğine eminim madem 110 bin tl gibi bir çıtanız var neden 2007 grand charokee veya range rovera yönelmiyorsunuz herşey iyi güzel hoşta o araçların yakıtları masrafları en basitini göz önünde bulundurursak range roverın bir 10 bin bakımı veyatta şanzımanda çıkan en ufak bir sorun sizde min. 3-4 bin tl gibi başlayıp bir sedan araç fiyatına kadar çıkabiliyor yaşım gençte osla bu tecrübeleri az çok yaşadım Yukarıda bahsettiğim gibi bir kullanıcıyız sizden yorumlarınızı bekliyorum sorentoda takılı kalmayın sadece gözüme çarptığı için yazdım

• Yeni hyundai santa fe öneriyorum

Sizce Hangi SUV ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Yeni hyundai santa fe öneriyorum

Sizce Hangi SUV ?
    hıı gerçekten neredeyse kia ile bütün özellikleri aynı tam benim gibi karasız bir insanı kuşkuya düşürdün baya kıyaslamak lazım bu iki aracı çünkü çoğu teknik özellikler aynı biraz kia ya göre ağır ve fiyat olarak çok az yüksek yorumun için tşk ler yeni yorumlarınıda bekliyorum

• Dacia Duster...
  • araziye çıkmayacaksan seni normal bir araba da karda kışta bırakmaz . Bu kadar para çarçur etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realsoldier.Whitewater

Dacia Duster...

sende naptın be usta

quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

araziye çıkmayacaksan seni normal bir araba da karda kışta bırakmaz . Bu kadar para çarçur etmeyin

ama yazımın tamamını okuduysan birazdaha dayanıklı araca ihtiyaçımız olduğunu anlattım tabiki görüşlere açığım neler önerirsiniz normal bir araba olarak ? yoksa babamı 520 bmw fln içinde sıkıştırırım veyatta mondeo vs bu konuyu farklı görüş ve yorumlar için açtım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzr -- 16 Temmuz 2010; 2:01:24 >

• Dodge Nitro
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

Dodge Nitro

ewt onada bakmadık değil fiyat oalrakta uygun ama performans olarak ve iç dizayn olarak tatmin edici değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dzr

quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

Dodge Nitro

ewt onada bakmadık değil fiyat oalrakta uygun ama performans olarak ve iç dizayn olarak tatmin edici değil bence

Alıntıları Göster
    volvo XC90 nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keppir -- 16 Temmuz 2010; 9:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

volvo XC90 nasıl olur?

Alıntıları Göster
    Dodge nitro bencede 60 ila 70 arasında güzel ve az km ' de bulabilirsiniz.Özellikle ses sistemi çok harika.Bunun dışında iç dizaynıda gayet güzel bence.Hem dizel dış görünüş bakımındanda etkileyici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dzr
    quote:

Orijinalden alıntı: Realsoldier.Whitewater

Dacia Duster...

sende naptın be usta

quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

araziye çıkmayacaksan seni normal bir araba da karda kışta bırakmaz . Bu kadar para çarçur etmeyin

ama yazımın tamamını okuduysan birazdaha dayanıklı araca ihtiyaçımız olduğunu anlattım tabiki görüşlere açığım neler önerirsiniz normal bir araba olarak ? yoksa babamı 520 bmw fln içinde sıkıştırırım veyatta mondeo vs bu konuyu farklı görüş ve yorumlar için açtım zaten

Benimkisi sadece fikir be usta:) :p

• quote:

Orijinalden alıntı: PapuaYeniGine

Dodge nitro bencede 60 ila 70 arasında güzel ve az km ' de bulabilirsiniz.Özellikle ses sistemi çok harika.Bunun dışında iç dizaynıda gayet güzel bence.Hem dizel dış görünüş bakımındanda etkileyici.

Alıntıları Göster
    Volvo XC60 ' ın 2.0 litrelik benzinli motora sahip 2011 model aracına dün 105.000 TL fiyat aldım bende sizede uyar bu araç. Ben Sorentoyu inceledim Sorento ile ilgili forumlara bakarsanız yorumları okursunuz. Başarılı bir araç olduğunu düşünmüyorum. O paranın ederi şu an iki araç var bence Audi Q5 ve Volvo XC60 ancak yakında BMW X3 de geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: keppir

volvo XC90 nasıl olur?

ewt volvo gayet kaliteli ve güzel araç ama ilk msj dada yazdığım gibi istesek 2007 range rover veya 2008-2009 g.cherokee flnda alabiliriz ama bu aracın bakımları vs. volvo bu konuda masraflı bir arabamı acaba bir bilgim yok açıkcası

peki sizlere göre yeni kasa sorento nasıl arkadaşlar ??? bunun hakkındada biraz yorum yaparsanız çünkü babamın kafasına yattı araba hem büyük ve yüksek hemde 7 kişilik sizce 106 bin tl değermi bu araca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledox

Volvo XC60 ' ın 2.0 litrelik benzinli motora sahip 2011 model aracına dün 105.000 TL fiyat aldım bende sizede uyar bu araç. Ben Sorentoyu inceledim Sorento ile ilgili forumlara bakarsanız yorumları okursunuz. Başarılı bir araç olduğunu düşünmüyorum. O paranın ederi şu an iki araç var bence Audi Q5 ve Volvo XC60 ancak yakında BMW X3 de geliyor

Alıntıları Göster
    kalabalık binmeyi seviyorsanız skoda superb bakabilirsiniz sedan olarak. paranızın yarısıda cebinizde kalır hem.
  • Jeep Cherokee super bir arac hocam,arabanin motor sesi yetet ( bende de 2005 modeli var) arabayi calistirip motor sesini dinliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Jeep Cherokee super bir arac hocam,arabanin motor sesi yetet ( bende de 2005 modeli var) arabayi calistirip motor sesini dinliyorum.
    Sadece 7 kişilik diye bence o para Sorentoya çok çok fazla. Kalitesi bence vasat. İçerisine bindim kullanılan plastik sert akışmıyor. Silecekler bile eski tip. 2.2 motor yüksek vergi dilimine giriyor. Bakımlarının da Volvo dan çok ucuz olacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Jeep Cherokee super bir arac hocam,arabanin motor sesi yetet ( bende de 2005 modeli var) arabayi calistirip motor sesini dinliyorum.

ah be hocam daha geçen yaz 2006 3.0 220 bg g.charokee yi sattık :( şu andada jeep cherokee liberty olarak geçen aracı kullanıyoruz :( bu arada volvo xc60 kafamı çok fena yattı aracın yakıt tüketimi iyimiş motoruda gayet güzel acaba 7 kişiliği varmı babama bu arabayı ileticem bu akşam audi q5 i de babam kullandı içi biraz ufak ama yakıt tüketimi motor bize uygun onuda araştırmaya başlıyorum

• quote:

bildiğim kadarıyla D5'in 2,0 litrelik(163 hp) versiyonu da gelecek, gerçi fiyatı hesapladığımda vergi avantajından dolayı 50bin € civarı çıkıyor.
    sizin fiyat benzinli olduğu halde öyleyse biraz daha dolu verisyondur sanırım

D5 otomatik olup olmayacağını bilmiyorum ama zaten düz olursa hiç getirmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

kalabalık binmeyi seviyorsanız skoda superb bakabilirsiniz sedan olarak. paranızın yarısıda cebinizde kalır hem.

kalabalık binmeyi seviyoruz derken olay şu normalde 4 kişilik bir aileyiz ama işte misafir falan gelince mecbur biniyoruz 6-7 kişi bende normal olarak arabaya acıyorum babamın umurunda değil o yüzden yeni alıcağımız bari 7 kişilik olsun dedik zaten alıcaz derken bugün yarın değil daha süre var ama bilgi edinmek istedim sadece. bu arada skodayada baktım maşallah 46 biin tl den başlıomu ona başlangıç fiyatı olarak o parayı vermektense mondeo daha mantıklı geliyor bana

arkadaşlar peki bu volvoxc60 veya q5 in servis bakımları parçaları vs. kia ya göre çok mu ağır kaçar ???

• quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

quote:

bildiğim kadarıyla D5'in 2,0 litrelik(163 hp) versiyonu da gelecek, gerçi fiyatı hesapladığımda vergi avantajından dolayı 50bin € civarı çıkıyor.
    sizin fiyat benzinli olduğu halde öyleyse biraz daha dolu verisyondur sanırım

D5 otomatik olup olmayacağını bilmiyorum ama zaten düz olursa hiç getirmezler

Alıntıları Göster
    o paraya kia sorentodan iyisi yok bence. Şimdi kiaya vs o kadar para verilmez diyecekler. sorento yıllardır suv segmentinin en çok satan araçlarından birisi. 3-4 sene rekor kırmıştı. Eski kasadan edindiği tecrübelerle yeni kasasını çıkardı. Kimse başarısız bir araç diyemez. Donanım olarak full, yakıtı az, garanti süresi uzun, içi geniş, rahat, bakımı nispeten uygun, konforu, kalitesi iyi. suv olarak eksiği yok fazlası var bence.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.