Land rover discovery de düşünebilirsiniz. 3. sıra koltuklar gayet ferah.
sıfırını alamayız 2. eli tabi düşünülebilir ama dediğim gibi bakımları vs. pahalı olmuyormu acaba örneğin bir kia ile bir range rover in arasında servis ücretleri bakımından büyük bir fark yoksa tabiki ama hiç zannetmiyorum
Genel bir kıyaslama için verdim.Volvo xc60 gerçekten güzel araç.Yalnız crossover sınıfında.Bu aracın sınıfında kia ve hyundai de Sportage ve Tucson vardır.Sadece 4x4 olsun Suv veya crossover farketmez derseniz geniş bir liste var.Detaylı incelemeniz lazım
açıkcası crossoveri tam anlamıyla bilmiyordum ufak bir açıklamadan sonra öğrendim suv baştan aşağı 4*4 oalrak tasarlanan araçlar örneğin range rover kia sorento g.cherokee vs. crossover ise normal araç şasisinin üstüne tasarlanan suva benzeyen araçlar oluyormuş qashqai gibi yanlışım varsa srry...
Bu tanmlamalara daha dikkatli inceleseniz daha sağlıklı fikir verirsiniz. Araçların dış uzunlukları, genişlikleri ve aks mesafelerine bakınız. Yoka yukarıda yazdığınız gibi hataya düşersiniz. Volvo XC60, kia sporage veya tucson yada ix35 e rakip değildir. Onlardan büyüktür. VW Tiguan bu araçlara rakiptir. Audi eğer ileride Q3 çıkarırsa o da rakip olur. Q5 ve Xc60 bir üst sınıftadır. daha üt sınıfta ise Q7 ve X5 gibi araçlar var. Kia Sorento da xc60 ebatlarında karşılaştrıırn tekrar konuşalım sağlıklı bilgi için önce siz araştırın!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme