Şimdi Ara

Sizce Hangi Telefonu Almalıyım ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar.Öncelikle alıcagım telin müzik kalitesi aynı zamanda ses seviyesi yüksek olan telefon olucak.
    Apple İphone 3GS(8Gb) - S.E Walkman Live - Xperia Ray - Motorola Defy - Samsung galaxy W 5'lisi Arasında Kaldım :Ds . Bu telefonların müzik & oyun performansları hakkında pek fazla fikrim yok..Bu tellerden birini kullanmış yada eline alıp kurcalama fırsatı olmuş arklar bu telefonların kulaklık içi; ses seviyesi yüksekligi ve ses kalitesi , oyun performansı ve internet hızı hakkındaki bilgilerini benimle paylaşırlarsa cok mutlu olrm.Birde bu telefonlardan hangileri flash player destekliyor ? Facebooktaki veya herhangi bir int. sitesindeki videoları hangisi açar hangisi açmaz ? Bütçem max 1.000 TL dir. Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream1818 -- 9 Aralık 2011; 19:56:25 >

• Samsung galaxy s plus arastir al bana dua ediceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alora35

Samsung galaxy s plus arastir al bana dua ediceksin

s plus arkadasin muzik talebini karsilayamaz ama saydigi telefonlara performansta tur bindirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

quote:

s plus arkadasin muzik talebini karsilayamaz ama saydigi telefonlara performansta tur bindirir.

Benim muzik ihtiyacimi cok rahat karsiliyor.Performansa gelirsek opera ,youttube,facebook,oyun guncellemeleri ve dh suan calisan uygulamalr ve arka.planda calisan dolu uygulama var 0 kasma :D pc acmiyorum artik s plus isimi goruyor.Diger akilli telefonlara gorede sarj suresi cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

quote:

Benim muzik ihtiyacimi cok rahat karsiliyor.Performansa gelirsek opera ,youttube,facebook,oyun guncellemeleri ve dh suan calisan uygulamalr ve arka.planda calisan dolu uygulama var 0 kasma :D pc acmiyorum artik s plus isimi goruyor.Diger akilli telefonlara gorede sarj suresi cok iyi

bende s plus kullaniyorum performansi cok iyi ona bende katiliyorum ama arkadas ses seviyesi yuksek olsun demis muzik telefonlari kadar muzik performansi beklemek yanlis olur bu cihazdan

• Dediğiniz telefon cok büyük gelir bana :D ele falan tam oturmaz cebe koydugunda rahatsız eder :D ben bu 5 telden birini alıcam ama hangisini karar veremedim :/
  • iphone ve motorola defyi eledim zaten. galaxy W , xperia ray yada walkmandan birini alıcağım sesi kulaklıga en iyi veren tel hangisi sizce
  • Son 3'ü arasından galaxy w alırdım.
    Ama bana kalırsa 2.el iphone4 simfree al
  • 2.el iphone 4 al veya 0 iphone 3gs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.