Şimdi Ara

Sizce Hangi Tür Ekran Kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 Gb 384Bitlik Mİ ?
    Yoksa 4GB 256Bitlik Bi Ekran Kartı MOdeli Oyun İçin Daha Avantajlı OLur İleriye Dönük ? tabi çekirdek hızı vs. önemli farkındayım kafamdaki kartları yazayım ben en iyisi siz ona göre yorum yapın daha hayırlı olacak :)
    Şimdiden TEşekkürler.

6GB GDDR5 GTX 870 192 Bit

R9 270X DirectCU II TOP 4GB GDDR5 256Bit

R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit

• yusuf1478 Y kullanıcısına yanıt
    gtx 870 çıktımı ya hımm
    r9 280 oyun için en idelai 6 gb belleğin bi getirisi yok,1080p de oyun için 2-3 gb bellek yeterli önemli olan gpu mimarısı çekirdek hızı bellek hızı felan
    yani r9 280 al
  • r9 280i tercih ederim
  • pekii ben bunları masaüstü için yazmıştım ama notebook için 600-700tl aralığında ne önerirsiniz bana

alacağım sistem :

İşlemci Mimarisi 4.Nesil Haswell
    İşlemci Serisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Kod Adı Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
    Chipset Intel® HM87 Express Chipset
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Ekran Boyutu 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    Sabit Disk Türü SATA
    Sabit Disk Kapasitesi 750GB
    Bellek 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz SODIMM
    Çıkarılabilir 9 Hücreli Akıllı Lithium-Ion Pil, 87WH
    600-700 tl arasında böyle bi laptop alamassın
  • he yok sadece ekran kartı istiyorum laptopun MXM 3.0b Slotu mevcut
    laptop un güç kaynağının ekran kartı için ne kadar güç verdiğini felan bilmiyorum kardeşim,önceki kullandıgın ekran kartının modeline bak ısıl tasarımına bak kaç watt mış ,onunla aynı watt tüketen yeni nesil bi ekran kartı alıp tak,şimdi direk bişey öneremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 13 Ağustos 2014; 21:37:12 >
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR

model bu

@Skörtıl_Nimo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1478 -- 13 Ağustos 2014; 22:15:20 >
    ben bişeyi anlamadım kardeşim sende bu laptop şuan varmı? varsa neden ekran kartını değiştirmek istiyorsun?
  • akrabam ekran kartı arıyoda eğer 600-700 aralığında bundan daha iyi bi ekran kartı bulursam ekran kartını ona vericem bende daha iyisini alıcam

@Skörtıl_Nimo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf1478 -- 13 Ağustos 2014; 22:40:25 >
    senin laptonundaki ekran kartının ona olacağını nerden biliyorsun?=
    ki zaten masaüstü bilgisayarı varsa vereceğin kişinin yani ona takmayı düşünüyorsanız takamazsınız
    laptopun ekran kartı sadece laptopa takılır gibi düşün ve değiştirmeside uzun iş
  • onunki destekliyo bunu baktım onlara bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim o konuda yardımcı olursan diğer teknik konuları ben hallederim sorun değil orası

@Skörtıl_Nimo
    gtx 880M yada gtx 780m alabilirsin,fiyatlarını bilmiyorum bu 2 kart gtx 870m den daha iyi
  • işte bana fiyatları lazım amd r serisindende olur ama fiyatı ve performansı önemli işte

@Skörtıl_Nimo
    bu mobil ekran kartları mağazalarda satılmıyorki nerden alıcaksın,kim satıcak sana bu mobil kartı ben onu düşünüyorum
  • internet üzerinden arayacağım bulursam alıcam işte ama önce ne arayacağımı bilmem gerekiyor o yüzden model-fiyat arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1478

internet üzerinden arayacağım bulursam alıcam işte ama önce ne arayacağımı bilmem gerekiyor o yüzden model-fiyat arıyorum

Boşuna uğraşma fazla bir sonuç çıkmaz o işten.GTX870M taş gibi ekran kartı kullan keyfine bak akrabana da parası neyse ona göre bi tane al ver.Allahım.
  • Laptop ekran kartını bulamazsın. Üstelik öyle bir modeli hiç bulamazsın. Sadece servisiyle görüşerek getirtebilirsin. Fiyatını da ancak onlar bilirler.
  • anladım sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.