Bildirim
Sizce hangi TV Kartı ????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yav arkadaşlar koskoca forumda TV KARTI kullana bir tek Allahın kulu yok mu ???? :( :( -
Ben SkyStar S2 kullanıyorum, Win7 64 bit'te gayet rahat, TRT HD, ATV HD, A HABER HD sıkıntı çekmeksizin izleyebiliyorum
CI slot desteği yok yani sonradan modul kart takamazsınız.
Skystar HD2 var onun CI slot desteği mevcut, daha sonra yasal modul kart takılabiliyor. Ancak bu kartta TRT HD sinyal sıkıntısı çekenler var
Yurt dışından getirilen ProfTuners 7301, 8000 cihazları revaçta, çok alan oldu diğer forumda sorun yaşayan görmedim.
Hepsiylede DVB-S2 frekansları trayabilme ve CCCam Server vasıtası ile şifreli kanalları izleme imkanın var.
Bunun dışında HD yayınlar için işlemcinin çift çekirden 2,5 ghz üstü ve Ekran kartının da Atı için HD4000 serisi üzeri olması rahatlıkla yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 2 Kasım 2011; 20:00:18 > -
tşk ederim verdiğiniz cevap için -
Bende de "Sky Star 2" var. Memnunum. Genelde de Sky Star 2 ekran kartı bir çok formda öneriliyor. Şifre çözme işlemi içinde önerilen ilk sıradaki kart. -
Sigma Digital HD DVB-S2 öneririm sıkıntı yaşamazsın kurlum dosyaları cd de hazır kurulum olarak geliyor cd içeriği zaten türkçe bi sorun yaşayacağını sanmıyorum...
TEKNİK ÖZELLİKLER:
-------------------------------------------------------------------------------------
* DVB-S (EN 300 744) Protokolleri,
* DVB-S2 (EN 302 307) Protokolleri,
* DVB-Data Protocol (EN 301 192)
* MPEG2, MPEG4, SDTV ve HDTV desteği,
* Data, TV ve Radio yayınları Multi-protokol desteği,
* IP Unicast ve Multicast desteği,
* DVB-Data Protokolü (EN 301 192) TCP/IP ve UDP desteği,
* Tuner filteleme:QPSK, 8PSK modülasyon desteği,
* Yüksek hızda download HTTP, FTP ve SMTP modları,
* MAC filtre desteği,
* Giriş Frekansı 950 MHz ile 2150 MHz aralığı,
* Sembol Oranı 1000 - 45000 MS/s ve üzeri
* Simultane 64 Pid Desteği
* DVB-S QPSK FEC 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8 ve Otomatik Mod desteği,
* DVB-S2 QPSK FEC 1/2, 3/5, 2/3, 3/4 , 4/5, 5/6, 8/9, 9/10
* DVB-S2 8PSK FEC 3/5, 2/3, 3/4, 5/6, 8/9, 9/10
* DiSEqC 1.0 (2-4 Port Anahtar), DiSEqC 1.2 Motor ve DiSEqC 1.3 USALS desteği,
* Orjinal Kumanda, Alternatif Yazılım destekli,
* XP/Vista/Windows7 32-64bit BDA Sürücü desteği,
* ProgDVB, DVBDream, Alt-DVB, MyTheater, DVBViewer ve daha birçok yazılım ile uyumluluk.
Tuner 10000-30000 MHz aralığındaki frekanslardan yayın alabilme kapasitesine sahip, gürültü seviyesi 0,6 dB altında ve sinyal çekimi gücü yüksek ve düşük sembol oranlı frekanslarda yüksek performans sağlayabilen bir tunerdir.
-
bende avermedia trinity kullanıyom fena degil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X