Şimdi Ara

Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 araba arasında kalınırsa sizce hangisi terih edilmeli? 100 maksimum 105 bin tl fiyat aralığında 3 araç arasında kaldım 2. araç olarak alınacak daha çok zevk amaçlı bu yüzden yakıt aşırı olmadığı sürece can sıkmaz günlük kullanılmayacak , performans ve kalite'ye önem beren birisiyim vergi de 3 bini geçmediği sürece sorun olmaz.

iyi kötü yorumlarınıza açığım (lütfen yok fake konu ,araç almayacak öylesine yazıyor , vs. , vs. yorumlarınızı kendinize saklayınız kısmet olursa haziran ortasında resimlerle beraber bir konu açarım o zaman yazarsınız yorumlarınızı);

1-) BMW 6.30i
    -Performans çok iyi
    -Görüntü açısında diğer iki araçttan üstün
    -Fazla vergi
    -Fazla yakıt
    -Kalite ve üst sınıf araç
    -2006 veya 2005 model alınacak
    -Düşük model olmasına rağmen fazla yüksek olmayan km.

2-)BMW e93 (cabrio)
    -cabrio avantajı
    -3 araçtan en düşük performansa sahip
    -2007-2008 model alınacak
    -Yüksek km. (100.000+)
    -iç kalite diğer ikisine göre düşük

3-)Mercedes c250 coupe
    -Yeni model olma avantajı
    -yeni motor teknolojisi olduğu için yakıt çok iyi
    -performans'ta 6 serisinden kötü e93 ten iyi ama tatmin edici
    -cabrio yada görüntü açısından çok bir avantajı yok diğer 2 sine göre
    -km düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiman1994 -- 17 Mayıs 2015; 17:51:37 >

• Bakım, yakıt ve vergi maliyetleri sizi zorlamayacaksa 6.30i öneririm. Başımı ağrıtmasın, maliyetleri düşük olsun derseniz C250 coupe öneririm. E93 önermiyorum sebebi ise beğenmiyorum ve zengin apaçi aracı gibi gelmeye başladı. Her virajda yanlayan tipler var. Tabi düzgün kullanan da vardır ama ben görmedim. Benim tercihim 6.30i olurdu. 6 serisi daha asil bence. Sportif bir iş adamı aracı gibi duruyor. Ayrıca eski olmasına rağmen diğer seçeneklerin içinden geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

Bakım, yakıt ve vergi maliyetleri sizi zorlamayacaksa 6.30i öneririm. Başımı ağrıtmasın, maliyetleri düşük olsun derseniz C250 coupe öneririm. E93 önermiyorum sebebi ise beğenmiyorum ve zengin apaçi aracı gibi gelmeye başladı. Her virajda yanlayan tipler var. Tabi düzgün kullanan da vardır ama ben görmedim. Benim tercihim 6.30i olurdu. 6 serisi daha asil bence. Sportif bir iş adamı aracı gibi duruyor. Ayrıca eski olmasına rağmen diğer seçeneklerin içinden geçer.

E93 aslında bende o gözle bakıyorum o yüzden 3. sırada gözümde ama cabrio olmasıda büyük avantaj gibi hissettiriyor, 6 serisi bulursam temizini bulurum büyük ihtimalle iyi bir usta var tanıdığım ancak yinede uzun yıllar kullanmak için alacağım arabayı 2-3 sene sonra büyük masraflar çıkarsın istemem, kararsızlığımda bu yüzden zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiman1994 -- 17 Mayıs 2015; 21:44:19 >

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.