Sizce hangisi?

-
-
Yardımcı olacak var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayon daha kaliteli ve donanımlı bir araba.Uzun vadeli kullanımda çok daha az sorun çıkartacağı net(Atmosferik+tork konvertörlü şanzıman).Diğer tarafta turbo destekli motor+çift kavrama şanzıman ve sıfır farkı.
Elma ile armutu sormuşsunuz.İbizanın kullanımı daha keyifli olacaktır,sıfır km olarak alıyorsunuz,yakıt daha düşük olacaktır,ama daha küçük bir araba,donanım daha altta kalır,uzun vade kullanımda daha fazla sorun çıkartır.
Önce ihtiyacınızı belirleyin
Hayırlısı olsun
İbiza B segment ve tek kişi genelde kullanacaksan önerim.
(Evin 2.aracı 1.4 tdi Polo DSG ancak artık 4 kişi sığmıyoruz)
Bayon biraz daha Suv karakteri gereği rahattır diye düşünüyorum
listenin altında gözüme çarptı... bir değerlendir derim ?
-
Yakında çocuk olacağı için kapıda bir araba olsun aslında ihtiyacımız tam olarak. Gerektiğinde kullanalım gibi. Zaten evden çalışıyorum. Yılda 1-2 kere de 6-7 saatlik tatil olur en fazla. Donanım olarak şerit asistanı, yaya çıkarsa fren desteği vs ile ibiza daha dolu bir paket gibi geldi. Bayon elite de var ama fiyat yüksek kalıyor.
Yeni doğacak bebekle 3 kişilik bir aile olacağız. Sıfır bayon bulunmuyor, ikinci eller pahalı bir hayli. Ancak 1.4 motora 550 bin civarı bulduk onlar bile artmış bir hayli. 1.0 t-gdi ikinci elde 660 binden başlıyor ne yazık ki
öncelikle güzel bir şekilde kucağınıza alın kavuşun...
biz birlikte büyüyoruz tabi 10 yıldan fazla oldu Civic Hybridim vardı, satmış
VW Touran 1.4 Tsi almıştım.
çok memnun kalmış,hatta tanıdığım 4-5 sene daha binmiş devam etmişti...
bagaj,alan hep sorun olacak bunu aklınızdan çıkarmayın.
birçok tanıdığıma Nissan Note aldırmışımdır mesela... aile olma yolunda olanlara MPV öneriyorum.
yılına çok takılmaz isen sorunsuz uzun yıllar hizmet edecek birkaç önerim olacak
o fiyatlara bayon önermiyorum açıkcası... liste fiyatının çok uzağı...
Benzer içerikler
- service jetzt
- otomatik araba kullanmaya yeni başlayanlara tavsiyeler
- çelik rötuş ekspertizde çıkar mı
- ayak altı led elektrik nereden alınır
- araç kaloriferi bir sıcak bir soğuk üflüyor
- 2021 dacia duster
- fiat 600 fiyat
- 2025 megane 4
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- paul walker supra
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X