Şimdi Ara

sizce hangisi...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung n120
    LENOVO S10-2
    ASUS EEE PC 1005HA

gördüğüm kadarıyla bu konuda uzmansınız sizce hangisini seçmeliyim asuslarda draft-n var ama wireless yine sıkıntılıymış deniyor nc10 en favori gibi duruyo ama n120 de ses sistemi daha iyiymiş bu benim için bir artı azımsanmayacak bir kesim de lenovoyo çok methediyo işin içinden çıkamadım biraz daha mı beklesem sonuçta acelem yok ama yeni çıkanlar da doğal olarak pahalı olacaktır neyse sonuçta siz hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler...

• Samsung biraz daha iyi gibi. Ancak Asus'un NJ10 serisi şuan için netbook kralı denilebilir.
  • PEKİ O MODELİN FİYATI NE KADAR ORTALAMA OLARAK...
  • nj10c yaklasık 900-1000 tl arasında
  • valla o paraya kötü mötü bir notebook alınır, çok daha iyi olur bence. 500-550 liradan fazlasına değmez diye düşünüyorum netbook'ların.
  • haklısın ben de öyle düşünüyorum peki sizce nc-10 mu n120 mi ikisi arasında kaldım n120 yi ses sistemi çok daha iyi olduğu için beğendim ama bi kusuru parlak ekran olması dışarda ayna gibi olur hiçbişey göstermez sizce hangisi...
  • Samsunlardan biri ama kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 17 Kasım 2009; 17:35:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzenleme:Bu mesaj Silinebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 17 Kasım 2009; 17:44:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.