aranıza yeni katıldım hepinize merhaba.allah hepiniz orucunu kabul etsin.biz honda civic 1.6 elegance düz vites aracımızı bir ay önce aldık ve yakıt yüzünden satmayı düşünüyoruz.şimdi ise baktığımız araçlar aradığımız özellikler şunlar: 1-volkswagen passat 1.9'mu tdi mı?yoksa yeni kasa 2.0 tdi mı? 2-skoda süperb1.9 tdi? 3-skoda octavia 2.0 tdi 4-honda accord 2.2 icdti aradığımız özellikler: 1-arabanın yol tutuşu iyi olması 2-süspansiyonun yumuşak olması yani konfor 3-içerde toz uçuşmaması honda civicten önce (kiaceed vardı çok toz alıyodu) 4-malzeme kalitesi Araçları ikinci el olarak düşünüyoruz en fazla verebileceğimiz para 42000 tl.evet yorumlarınız bekliyorum.sakaryada oturuyoruz.
arkadaşlar yokmu yardımcı olcak
şöle ifade edeyim. bi ara babamla araba bakıyoduk. galerileri geziyoruz. malum çeşit çeşit araba tabi senin gibi araç bakmıyoruz 15.000 lira civarı. neyse bi galeride benim çok hoşuma giden bi tane octavia gördük. babam aynen şöyle dedi " para mara vermem ben gomünist arabasına" ...neticede carisma aldık gayet memnun bir şekilde kullandı. demem o ki böyle bir yargı hasıl olmuş milletimde passat al derim ben.
Passat yeni kasa tdi bence budur dedirtiyor.
ne kadar yakar peki yeni kasa passatlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme