Şimdi Ara

Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar base char önce belirteyim.+8iron impact var şuan Ap yönünden güzel oluyor ama R damagede çok sekiyor artık gına geldi yani satıp +7Hb almayı düşünüyorum sizce hangisi? Kalsın mı , değiştireyim mi?
    Hiç kombo ile alakalı felan demeyin her türlü kombo yu yapabiliyorum her halikârda sekiyor 1tane sekmiyosa diğer 3ü sekiyo 40-90 vuruyor R ile

• Öyle bu konu üzerine her türlü tartışmaya açığım. Kesinlikle İron impact'in +7si olsun +8 si +9 u hepsinin R damage'ı sekiyor. Düşünmeden Hell Breaker al derim. AP yönünde fazla bir fark zaten olmaz. Flame damage zaten toparlar durumu. İİ Gerçekten Berbat bu konuda...LR den ötürü sekiyor.
  • Kardesim +8 ii cok seker ama damage bakimindan ii ama sana tavsiyem +7 reb mirage al derim
  • hb de 40-90 vuruyo merak etme bence satma 169 nerde 180 nerde

hadi +3 rebirth olsa benimki gibi 175 ap li nese dicem

sen takılara yüklen
  • Arkasim hb 40 90 arasi vuruon demissinde hbde flame atak bide int verio hb ii ye on basar flame atak yuzunden:))
  • belki oto dur int bonusuna gerek duymaz olamazmı
  • HB R damage çok nadir sekiyor. Her item gibi çok nadir. %100 sekmeyen item yoktur zaten... Ama R damage ların eğer combom iyi diyorsan ufucan kardeş ne denli önemli oldugunu bilakis ws de bilirsin. Özellikle W+R+Skill Ve S+R+Skill combosunda R lere ihtiyacın bir hayli fazla olucaktır...
  • item sekmez skill seker çok sektiriyorsan patos gloves al
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorawip

item sekmez skill seker çok sektiriyorsan patos gloves al

ne alaka?
  • ne alaka ki ne alaka harbiden :) R damage dan bahsediyor arkadaşımız. Skille alakası yok.
  • quote:

o hangi oyun bende oynicam
  • bence mirage al +7 reb falan
  • çavuş aekadas bende dedim mieage +7 reb al sie ama arkadas takmadi mirage sekmez r bakimindan
  • Unqie weaponlar ile high class weaponlar arasında genelde böyle birşey vardır zaten sadece ii için değil bu
    aynı ap li yada birbirine denk kabul edilcek emsalli weaponlarla aynı hedefe vurup test ettim (ortalama almıştım zamanında)
    mesela örnek veriyorum high class ile 450-550 aralığı damage veriyorsun ortalaman 500damage (skillde)
    uniqe emsali ile 475-525 damage vuruyorsun ortalaman yine 500 damage fakat en düşük ve en yüksek sınır arası fark azdır. (skillde)
    bunun yanında uniqe lerin çok düşük yani oyunda sekme diye tabir ettiğimiz olayları azdır ama yok değildir. high class larda bu biraz daha fazladır.

fakat bu o kadar bariz ortaya çıkmıyor aradaki fark uçurum yok yani senin soruna gelincede bence kalsın derim , denemek için değiştir istersende o kadar ahım şahım bir fark olacağını düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

quote:

o hangi oyun bende oynicam

sivri sinek saz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.