Bildirim
SİZCE HANGİSİ ?
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: seyfiican
Arkadaşlar bu gün siparişi vericem iki kart modeli var kafamda ve benim bütçem 450 tl sizce hangisini almalıyım
msı 6870 twin frozr ıı 401 tl
msı 6870 hawk twin frozr ııı 420 tl
sistemim şu şekilde:
amd phenom ıı x4 955 3.2
kingston hyperx 4 gb 1600
samsung 1 tb
msı 890gxm-65 anakart
600w psu
Bence hawk modelini al.Yanlış bilmiyorsam fabrikadan oc li versiyonu. -
450,00 TL varsa HD6870 alınmaz. GTX560TI yada HD6950 alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
450,00 TL varsa HD6870 alınmaz. GTX560TI yada HD6950 alınır.
gtx560TI twinfrozer :) -
ASUS ENGTX560 Ti DCII TOP daha iyi bir kart mı? -
arkadaşlar giremedim bi ara foruma siparişi vermiş bulundum artık hawk modeli için teşekkürler yinede önerilerinize -
arkadaşlar giremedim bi ara foruma siparişi vermiş bulundum artık hawk modeli için teşekkürler yinede önerilerinize -
acele etmişsiniz keşke o parayla 6950 alsaydınız daha iyi bi karttı ama almışsınız artık hayırlı olsun -
quote:
arkadaşlar giremedim bi ara foruma siparişi vermiş bulundum artık hawk modeli için teşekkürler yinede önerilerinize
6950-gtx560 alacaktın geçmiş olsun -
Cok acele ettiniz. O paraya cok daha guclu kartlar alinabilirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
quote:
arkadaşlar giremedim bi ara foruma siparişi vermiş bulundum artık hawk modeli için teşekkürler yinede önerilerinize
6950-gtx560 alacaktın geçmiş olsun
gtx 560 almalıydin . -
msı 6870 hawk twin frozr ııı hayırlı olsun güzel kart -
tamam arkadaşlar valla kartı aldım sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra biraz soğudum fakat sessizliği ve performansı kartın gerçekten çokk iyi bana göre aldık artık götürür beni 2-3 yıl valla götürmez derseniz yakarım bilgisayarı 3 aydır toplamaya uğraşıyorum -
Geri iade ediniz veya aLdıgınız yerden gtx560 yada 6950 iLe değiştiriniz. -
GTX 560 ALIN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X