Şimdi Ara

sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a520 ve ya a610 alıcam arasında 120 ytl bir fark var fakat baktım foruma 2 makina içinde çok güzel şeyler yazılmış.Sonuçta arasında çok bi fark yoksa en azından 120ytlye deyicek bi fark yoksa a520 yi tercih edicem.Bu yüzden sizden bu tercih için yardım istiyorum.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
    Fiyat olarak değecekse a 610 da tercih edebilirim
    Şimdiden teşekkürler...

• ejderson; iki makine de başarılı. a610 daha sonra çıktı ve digicII işlemcisi var. lcd ekranı dönebiliyor ve biraz daha büyük: 2.0 inch. sensörü de daha büyük 1/1.8 . makro mesafesi daha iyi 1 cm. ve 1 mp daha fazla. ama dört pille çalışıyor ve a520 den boyut olarak da daha büyük. ağırlığı da 255 e 180 gr.
    a610 105x66x49mm ; a520 91x64x38mm
    bir de a520 nin f değerleri biraz daha iyi.

vee en önemli fark bence; a610 1 gb sınırlı (sınırsız sayılır) 640*480 30fps video çekebiliyor. a520 ise 10 fps ve 30 sn sınırlı, 320*240 da da 3 dk sınırlı çekim yapıyor.

sonuç olarak eğer ki boyutu önemsemezsen a610 çook daha iyi bir makine. ama bence git bir kendin gör derim iki makinayı da eline al. ben a610 çıkmadan heveslenmiştim daha. fakat gidip de makinayı görünce tabii fikirlerim değişti. tabii ki bu işin bencesi bu kişiden kişiye değişir. benim için taşınabilirlik de önemli olduğu için vazgeçer gibi oldum fakat gene de iki gün sonra a610 ile karşınıza çıkabilirim
    kolay gelsin...

• teşekkürler waa verdiğin bilgiler için
    sanırım dediğin gibi en son kararı almaya gittiğimde makinaları görüp vermem lazım
    bu arada fiyat olarak 530 a buldum a520de 410 civarı
    sence nasıl fiyatları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderson -- 5 Aralık 2005, 23:27:39 >
  • şehir neresi bilmiyorum ama izmirde a610 ben en son bir hafta önce 545 peşin görebilmiştim. 520 ise epeydir araştırmıyorum. eğer istanbulda isen iyi araştır ucuza veren yerler çıkıyor hatta forumda bir arama yaptır bir kaç yer tarif ediyorlardı. kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Hangisi (+82oy)
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.