Şirkete idarelik bir laptop almayı düşünüyoruz. Office programları , film vs için. Ve yetiyorsa web tasarımı (dreamweaver, flash, ps- kasabilir tabi) bunlar opsiyonel. 2 seçeneğimiz var. Sabit disk alanı önemli değil. Ekran kalitesi ve ekran kartı daha önemli. İkisi arasında ekran kartı, teknik destek açısından Asus daha ağır basıyor fakat işlemci , ekran kalitesi (sanıyorum Asus'tan daha iyi) bakımından Samsung ağır basıyor. Karar veremedim.
1.Asus K53U-SX039O AMD E350 İşlemci 1.6 GHZ 2 GB RAM 250 GB SATA HDD 15.6" Ekran ATI UMA HD6310 Ekran Kartı Windows 7 Starter
649 TL
2.SAMSUNG RV511-A05TR INTEL DUAL CORE P6100 2.00GHZ 2 GB DDR3 RAM 320 GB SATA HDD 15.6" LED HD Windows 7 Starter
Cevaplar için teşekkür ederim. Bu verdiğiniz linklerdeki laptoplarda freedos yüklü sanıyorum fiyatı düşüren en önemli faktör. Ancak freedos nasıl bir işletim sistemidir, programların uyumluluğu nasıldır acaba , hiçbir bilgim yok. Bunun dışında işlemci, sistem belleği konularında daha iyiler, grafik kartları yine paylaşımlı ama bu fiyata başka birşey beklemiyorum tabi. Freedos konusunu araştıracağım. Laptopa kendim başka bir işletim sistemi yükleyebilecek miyim bilmiyorum, desktop pc olsa yazılım / donanım herşeyi yaparım ama laptop konusunda tecrübem yok.
dos işletim sistemi yüklüdeğil demektir bitane kuracaksın artık