Şimdi Ara

sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce GTA 4 mü GTA EFLC mi arkadaşlar??

• Daha önce de açılmıştı aynı konu. Ayrıca şu soruyu niye sorduğunuzu anlayamıyorum. EFLC kıytırık bir oyundur zaten.
  • forza GTA IV
    ama bana göre GTA nın en efsane oyunu GTA III'tür orası ayrı tabi
  • İlk gta 4 sonra eflc bende şu an eflc var eflc kıytırık değil 4 ten daha bile iyi tek eksik olan kıyafet alamıyosun ama 4 sonra eflc derim ben ikiside birbiri ile bağlantılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

İlk gta 4 sonra eflc bende şu an eflc var eflc kıytırık değil 4 ten daha bile iyi tek eksik olan kıyafet alamıyosun ama 4 sonra eflc derim ben ikiside birbiri ile bağlantılı.

Hocam; EFLC, GTA IV'ün makyajlı halidir ve oyun olarak bile adı geçmiyor PS3'te. Örneğin bakıyorum Play Station Network'e, EFLC diye bir oyun görünmüyor, sadece GTA IV görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

İlk gta 4 sonra eflc bende şu an eflc var eflc kıytırık değil 4 ten daha bile iyi tek eksik olan kıyafet alamıyosun ama 4 sonra eflc derim ben ikiside birbiri ile bağlantılı.

Hocam; EFLC, GTA IV'ün makyajlı halidir ve oyun olarak bile adı geçmiyor PS3'te. Örneğin bakıyorum Play Station Network'e, EFLC diye bir oyun görünmüyor, sadece GTA IV görünüyor.

Valla microsoftta öyle değil Gözüküyor herşeyi ile.Oyun ve oyun olarakta sayılıyor bu oyunnun üstüne 3 milyon daha eklenerek yapılmış.
  • Biliyorum. Patlama efekti GTA IV'e göre geliştirilmiş sadece. Ama bir yerde 20 milyon Dolar diye okumuştum.
  • quote:

Biliyorum. Patlama efekti GTA IV'e göre geliştirilmiş sadece. Ama bir yerde 20 milyon Dolar diye okumuştum.

Emin değilim bende 2 milyon diye okumuştum sanki.Patlamalar dışında suratlar gölgeler tırtıklanmalar her şey düzeltilmiş ve optimize sorunu azaltmışlar.
  • Gölgeler, GTA IV'te de EFLC'de de aynı.(GTA IV :1.6 ve EFLC: 1.1 yaması ile noktalı gölgeler düzelmiş.) Tırtıklanma dediğin anti-aliasing eksikliği sanırsam. O eksiklik de her iki oyunda da mevcut. Optimize konusunu PC versiyonunda bilemem, ancak Play Station 3'te EFLC'nin optimizasyonu biraz daha iyi. (FPS limiti yükselmiş algıladığım kadarıyla.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 14 Şubat 2012; 21:16:38 >
  • quote:

Gölgeler, GTA IV'te de EFLC'de de aynı.(GTA IV :1.6 ve EFLC: 1.1 yaması ile noktalı gölgeler düzelmiş.) Tırtıklanma dediğin anti-aliasing eksikliği sanırsam. O eksiklik de her iki oyunda da mevcut. Optimize konusunu PC versiyonunda bilemem, ancak Play Station 3'te EFLC'nin optimizasyonu biraz daha iyi. (FPS limiti yükselmiş algıladığım kadarıyla.)

Umarım 5 te optimize sorunu kalmaz.Oyunda daha hiç gölge göremedim
  • quote:

Daha önce de açılmıştı aynı konu. Ayrıca şu soruyu niye sorduğunuzu anlayamıyorum. EFLC kıytırık bir oyundur zaten.

PS te yok demişsin microsoft için buyur.

sizce hangisi

sizce hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 17 Şubat 2012; 0:10:04 >

• Buda 2. resim

sizce hangisi
  • Zaten PS3'te de kayıtlarda görünüyor. Ama Play Station Network'dan kupa (archievement) bilgilerine falan bakınca ya da PSN card hazırlayınca GTA IV olarak görünüyor sadece. Örneğin:
     sizce hangisi

Halbuki EFLC de var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Şubat 2012; 19:59:13 >
  • quote:

Zaten PS3'te de kayıtlarda görünüyor. Ama Play Station Network'dan kupa (archievement) bilgilerine falan bakınca ya da PSN card hazırlayınca GTA IV olarak görünüyor sadece. Örneğin:
     sizce hangisi

Halbuki EFLC de var bende.

Bende achievement lere girdiğim zaman 4 üde alıyor içine.Neden bilmiyom

Playstationda oynamak nasıl.Hiç oynamadım ve beceremem diye düşünüyorum.Otomatik mi hedef alıyor.bide kamere ayarı falan.Ama alışırinsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 17 Şubat 2012; 21:47:39 >

• PC'ye göre daha zevkli ve kolay. En önemli avantajı, otomatik nişan alma tabii. İstersen oyunun ayarlarından manuel nişan alma da yapılabiliyor ayrıca. Kontroller PC'ye göre çok daha çabuk tepki veriyor. Kamera yavaş biraz fareye göre ve araçtayken nişan alma ilk başta zorluyor insanı. Helikopter sürmek çocuk oyuncağı mesela. Ama alıştıkça PC'den daha kolay ve kat kat zevkli olduğu ortada. Bu, benim görüşüm tabii. Konudan da sapmış olduk biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Şubat 2012; 22:54:16 >
  • quote:

PC'ye göre daha zevkli ve kolay. En önemli avantajı, otomatik nişan alma tabii. İstersen oyunun ayarlarından manuel nişan alma da yapılabiliyor ayrıca. Kontroller PC'ye göre çok daha çabuk tepki veriyor. Kamera yavaş biraz fareye göre ve araçtayken nişan alma ilk başta zorluyor insanı. Helikopter sürmek çocuk oyuncağı mesela. Ama alıştıkça PC'den daha kolay ve kat kat zevkli olduğu ortada. Bu, benim görüşüm tabii.

Bendede pc de daha rahat geliyor manuel ateş zavkli oluyar.Headshot.
  • quote:

quote:

çünkü EFLC= TBOGT + TLAD
    2si de GTA IV'ın farklı versiyonları zaten ve ayrı ayrı PSN de satılıyor (paket olarak da var tabi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.