Bazılarının hangi merakla geldiğine şimdiden eminim Arkadaşlar bayrama kadar çalışıyorum toplamda 1 ay olcak sonrada 1 haftalık tatilin ardından gene işe başlıcagım 1 ay süre kadar elimde 2 milyar para olur tahmınımce bu sene üni.ye hazırlancam kendi çapımda 2 eksiğim var 1.bilgisayar 2. telefon kendi paramla alcam babama karışmak istemiyorum. Kesin kararım notebook tu ama alırsam derslerı falan asarmıyım biraz acaba dıyorum bide alcagım notebook benı kafadan 3-4 sene gotürmeli o yüzden diyorum ki acaba telefon mu alsam. Aklımdaki telefonda 4 gun once bedavaya pıyasa sürülen Lg Optimus G PRO
Tavsiyeleriniz nelerdir ? Şu an ki bilgisayarımın 5-6 senelik pentium d işlemci bi masaüstü olduğunu düşürsek
Evet o merakla gelenlerden biride benim. Yani ne yalan söyleyim bi esmer hatunla bi sarışın hatunun SS ini karşılaştırmamızı isteyeceksin sandımdı, hayal kırıklığına uğradım, gidiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme