Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİ - 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslarım 3000 ytl gıbı butcem var ama bır kerelık ıyı bır lcd alma hevesımden :) dolayı opsıyonel olarak kredı kartımıda kullanarak harcama potansıyelımı arttırma olanagımda mevcut ıstanbulbılısım :( her ne kadar forumdakı arkadaslarımızca onerılmesede malesef seleflerıne nazaran ucuzlugundan dolayı oradan alısverıs yapmayı planlıyorum ıkı uc model arasında gıdıp gelıyorum yınede ıllada bunlar olucak dıye bır dıretmem yok ancak bılıyorumkı madem uydu yayınları agırlıklı kullanımda bulunacaksın madem plazma al dıyeceksınız :) ıste burada takılıyorum cunku plazma almaya soguk bakmaktayım sızlerın fıkırlerınıde sonuna kadar degerlendırmeyı ısterım bana yardımcı olabılırsenız sevınırım kullanım seklım yuzde doksan uydu yayınları yuzde on dıgerlerı seklındedır kullanım alanım 3 -4 metredır sımdıden ılgı alaka ve cevaplarınız ıcın tesekkur ederım hoscakalmanızı dılerım
    ILGILI MODELLER : samsung le46a656 ( 3125 ytl ) - / - sony 40x4500 ( 4064 ytl ) -/ - sony 46x3500 ( 4168 ytl ) - / - samsung le40a786 ( 3646 ytl ) - / - samsung le40a856 ( 4376 ytl )

• Belirttiğiniz fiyatlar İB'den alınma ve hiçbiri ellerinde yok, standart yemleme fiyat taktikleri 40x4500 4 bin ytl'imiş oldu yarın alıcam o fiyatsa ben

İB'nin matrix'inden çıkıp ürünlerin gerçekten olduğu dünyaya dönersek size önerim X3500-X3000 ikilisinden birini uygun fiyata bulmaya çalışmanız olabilir.

http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-40x3000-40-full-hd-bravia-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl40x3000

http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-46x3000-46-full-hd-bravia-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsonykdl46x3000

Yanısıra electroworld'den nakit 2999 ytl'ye Sony Tr garantili 40x3500 alan arkadaşta vardı forumda.
    Sony shopları gezmeniz lazım bulmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911GT3 -- 5 Kasım 2008; 16:30:55 >

• evet yazdıklarını anladım 911gt3 arkadasımn tesekkur ederım bana yukarda yazdıgın forumdakı sony lcd sını satan arkadası ırtıbatlandırırsan sevınırım
  • Yok o arkadaş sadece almış satmıyor, birde ben aradım electroworld'ü ne yazık ki bir tane teşhir var başka birşey kalmamış.
    Dediğim gibi Sonu shop yoklamanız gerekiyor zaten bu hafta aldınız aldınız haftaya kalacağını zannetmiyorum benim bildiğim sony shoplarda geçen hafta bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    4 ay önce açıldı
    Sizce Hangisi Daha Sorunsuz..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.