Bildirim
Sizce Hangisi Casio Z57, Kodak LS755, Sony T3, Nikon S1, veya 600 ytl civarı öneriniz.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Alacağın makinadan beklentilerin ne?
Manuel ayarlarmı, zoom mu, yada basçek tarzı compact bir makinamı istiyorsun. Beklentilerini de yazarsan yazığın makinalara alternafif modellerde bulunabilir... -
manuel ayar.
bu arada bende katılmak istedim. çünkü bu makina seçme problemi bende de var. aklımda fuji E550 var. -
manuel ayar istiyosan sony t-3 hiç bulaşma bende var.sana tek kelimem. casio z57 yi alman.en çok ayar onda var.çokta güzel makina. -
Arkadaş yazdığı modellere göre ultrakompak sınıf tercih ediyor. manuel ayar vs ile seçenekleri çoğaltmaya gerek yok. Gerek felsefi yaklaşım gerek karizma olarak bence doğru tercih ultrakompaktır. Hepsi çok şık ve güzel modeller. Ben panasonic FX8 aldım harika bir cihaz. Ama Türkiyede yok.
Bu seçenekler arasında da en iyisi pentax optio s5n olmalı sonra Casio Z57 gelir dışarı açılmayan lens tipi kullanan sony ve s1 (s2 de çıktı ama nafile) tip olarak pek iyi değil. -
z57 -
düşünürsen V1 var satıyorum
fazlası ile memnun eder hem hafif her yere taşınabilir hemde istediğin her ayar var
hemde müthiş mpg kaydı
tam aksesuar 512mb haafızası, yedek pili, lüx çantası (35€ vermiştim:)
bu özelliklerde bu kadar ufak başka makina yok
büyük bişi aldıın zaman taaşımak işkence
düşünürsen
http://forum.donanimhaber.com/m_3371227/tm.htm
tanıtım yazısı
Sony’den mini dev: CyberShot V1
http://www.ntvmsnbc.com/news/249274.asp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBA -- 9 Temmuz 2005, 1:51:51 >
-
bence sony p200 veya hp r707 al -
burada listelenen makinaların hepsinden v1 kat kat kat üstündür istersen detaylı bilgi verebilirim -
bendede sony p200 var kesinnikle tavsiye ederim herseyiyle cok iyi -
z57 -
kompakt bi makine olsun istiyorum. zoomu iyi olsun tabi bide cekecegim fotoya gore modları iyi olsun. manuel ayara gerek yok. -
eğer otomatik ayarların yanında manuel ayarkar istemem dersen V1 lüx kaçar
ama bence fotoğrafçılık için çok iyi bir başlangıç olur benki ilk 100 resminde tam öğrenmezsin ama ondan sonra her koşulda harika resim çekersin, ve diğer otomatik ayarlarla çekilen resimlere baktığın zaman kusarsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X