beyler , sizce 40 lwl den sonra xbow/bard mı yoksa wizard/bard mı daha hızlı kasılır ikisindede esit itemler aynı pre vs.. vs.. her şeyleri eşit olsa günde online olma süreleride aynı olsa hangisi daha hızlı kasılır ?
Crossbow / Bard derim çünkü bana göre Wizard'ların hayatları pamuk ipliğine bağlı gibi . . .
Eşit itemler diyorsun ama item in cok onemi var mesela eşit item dediklerin npc itemlarsa xbow daha iyi kasılır str oldugundan daha cok dayanır. Yok eşit dediğin + sı blue su olan itemlarsa wizard daha iyi kasılır.
Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi itemler npc ise xbow ,İtemler +lı bluelu ise wizard daha iyi kasılır.
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Crossbow / Bard derim çünkü bana göre Wizard'ların hayatları pamuk ipliğine bağlı gibi . . .
haklısın.. zaten aslında aklımda wizard var ama sırf çabuk öldüğü için vazgeçer gibi oluyorum ama bi yandanda xbow 5 mob kesene kadar wizard 15 mob keser skillerinin çoğu alan vuruyor..
Wizard daha seri kasar, ama crosbow daha sağlam..
arkadaslar bende blade ve glavienin avantajlarını istesem ben her 2sinide cok sevdim karar veremiom
arkadaslar bende blade ve glavienin avantajlarını istesem ben her 2sinide cok sevdim karar veremiom
Blader char oynamanı öneririm..
Glavie chardan çok daha üstün vuruş güçleri var..
quote:
Orjinalden alıntı: Donald_Duck
quote:
Orjinalden alıntı: bounibo
beyler burası benim konum ve lütfen konuyu dağıtmayalım..
quote:
Orjinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08
quote:
quote:
Yersiz bir uyarı..
bknz sizin konunuzada yorum yaptım.. Arkadaş soru sormuş ve cevapladım.. Burası bir forum ortamı ise, gerekeni yaptık..
Ayrıca konu filan dağılmadı, iyi forumlar..
Bence xbow'un da cok sağlam oldugu söylenemez.Wizard çok daha seri kasıyor.3-5 Level aşagısı moblarda kasarsın cok da guzel olur
@SyNeRGeNIX
Şuanda yeni 44 lvl olan wizard/bard karakterim var.Maonglarda life ile kastırıyorum.İlerleyen lvllerde 3-5 lvl altında botta olunca sorun çıkmıyıcak.Tabi itemleri iyi olmak şartıyla.
Ben wizard/bard diyorum.
kasması en keyifli char xbow ve bow dur dayanıklılık bakımından da aynı ama char çabuk kasacam diyosan sana önerim wizard/bard bide nuker en kolay bunlar ama sağlam char arıyosa blade bow xbow iyi forumlar
arkadasım konunudagıtmak istemedim sadece konu acmak yerine benzer baslık die soram dedim bu konuda ozur dilerim cevap veren arkadasıma cok tesekkur ederim allah razı olsun
Auto Cad in dedigi gibi wizardlara üflesene bile yatıyorlar o yüzden benimde görüşüm xbow dur
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
@SyNeRGeNIX
Şuanda yeni 44 lvl olan wizard/bard karakterim var.Maonglarda life ile kastırıyorum.İlerleyen lvllerde 3-5 lvl altında botta olunca sorun çıkmıyıcak.Tabi itemleri iyi olmak şartıyla.
Ben wizard/bard diyorum.
maonglar rahattır hem bardın görünmezlik skili ile braber maongların hiç biri göremez zaten championda yok giantta koyarsın pt siz bi yere ...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08
quote:
quote:
Yersiz bir uyarı..
bknz sizin konunuzada yorum yaptım.. Arkadaş soru sormuş ve cevapladım.. Burası bir forum ortamı ise, gerekeni yaptık..
Ayrıca konu filan dağılmadı, iyi forumlar..
haklısın ama arkadaşım ben şu sebeple öyle bişe dedim şimdi konuya giren herkes yorumları okurken birden o soruyu görecek o onun hakkın da o onun hakkında derken birden konu nereye gidecek Allah bilir.. başımıza az gelmiş olay değil bilirsiniz yani.. neyse yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim sağolun..
bencede xbow heleki yeni serverda felan başlıcaksan kaçarı yok tabi wizardla kıyaslanamaz..
xbow un bence en büyük avantajı extreme skili nıın olması tabi kullanabilene..
bardın avantajları saymakla bitmez hiç girmiyorum..
xbow-bard
xbow clericc wizard bard kas derim bence xbow cleric kas