Şimdi Ara

sizce hangisi LG G3 16 GB&Sony Xperia Z3 Compact

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangisi LG G3 16 GB&Sony Xperia Z3 Compact

artı ve eksi yönlerini yazarsanız ?

• G3ün 32lik 3gb ram olanının bile yetersiz kaldığı oluyorsa 16lık ile uğraşmamanızı, z3c'yi gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim.
  • aynen 16gb G3 alınmaz.3gb ram bile bazı yerlerde yeterli gelmiyorsa 2gb ram ile hiç kullanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulpi

aynen 16gb G3 alınmaz.3gb ram bile bazı yerlerde yeterli gelmiyorsa 2gb ram ile hiç kullanılmaz.
    LG G3 32GB model alınmıyacaksa g3 alma.Asus zenfone 2'ye de bir bak
  • Z3compact tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Z3compact tabiki
    Bende 16gb g3 var, eğer telefonun 55 dereceye gelmesi üstünün kendi kendine çatlaması en fazla 4 saat ekran süresi almak senin için problem değilse g3 güzel cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillMac

Bende 16gb g3 var, eğer telefonun 55 dereceye gelmesi üstünün kendi kendine çatlaması en fazla 4 saat ekran süresi almak senin için problem değilse g3 güzel cihaz

Katılıyorum aynen öyle
  • quote:

oha nasıl 55 derece yav :D M9 bile çok ısındığında batarya 50 derece oluyor.
  • İnceleme videolarında 55 dereceye çıkıyor hocam ben buna rağmen abartıldığını düşünüp telefonu almıştım ama 55 az bile olabilir. 1 saat mortal kombat oynayın sonra telefona 2 yumurta kırın yanına domates biber ekleyin ooh al sana mis gibi menemen
  • quote:

32'lik kullanıyorum. Dediğiniz sorunların hiçbiri yok. İki ihtimal var; ya 16'lık ile 32'lik arasında dağlar kadar fark var ya da siz çok abartıyorsunuz.
  • Kasa çatlaması zaten malum bi durum üstteki remote control bölümü kendi kendine çatladı. Telefonumda kırılmaz cam filmi var o bile kendi kendine çatladı ben sıcaktan olduğunu düşünüyorum. Önceki mesajda da belirttiğim gibi 55ten daha bile fazlaya çıkabiliyor cihaz ısısı. Batarya konusunda da siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
  • KillMac kullanıcısına yanıt
    Ben aylardır kullanıyorum, kasayla ilgili en ufak sorun olmadı. En az 5 arkadaşından da aynı telefon var, onlarda da sorun yok. Bu telefon ısınıyor, özellikle 4K çektikten belirli bir süre sonra ciddi manada ısınır tamam ama 55 derece de değil yani. Ölçmedim ama en fazla 36-37'dir. Kırılmaz ekran koruyucunun markası nedir ve kaç liraya aldınız? Bilinmemiş bir marka ise çatlaması doğal. Normal şartlarda 9-10 saat alıyorum, dikkatli kullanırsam 11, çok kuracalarsam 6-7 saat dayanıyor.
  • N11den buff marka aldım. Birçok ürünle beraber aldığım için fiyatını hatırlamıyorum ama faturayı bulabilirsem yazarım. 9 10 saat ekran süresi benim için hayal gibi. Sırf batarya performansı yüzünden cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ve forumdaki birçok arkadaş da aynı benim gibi yaklaşık 3 4 saat ekran suresi aliyorlarmis
  • KillMac kullanıcısına yanıt
    O zaman servise götür hocam kesinlikle bir sorun vardır. Peki oyun oynuyor musunuz yoksa normal kullanım mı? Birde aldığınızdan beri mi böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Ben aylardır kullanıyorum, kasayla ilgili en ufak sorun olmadı. En az 5 arkadaşından da aynı telefon var, onlarda da sorun yok. Bu telefon ısınıyor, özellikle 4K çektikten belirli bir süre sonra ciddi manada ısınır tamam ama 55 derece de değil yani. Ölçmedim ama en fazla 36-37'dir. Kırılmaz ekran koruyucunun markası nedir ve kaç liraya aldınız? Bilinmemiş bir marka ise çatlaması doğal. Normal şartlarda 9-10 saat alıyorum, dikkatli kullanırsam 11, çok kuracalarsam 6-7 saat dayanıyor.

o kadar ekran süresini almak için bütün uygulamaları kaldır, kaldırılmayanları devre dışı bırak, uçak moduna al ve parlaklık %0 olsun.Bir de güç tasarruf moduna al.Başka türlü mümkünatı yok.Wifi ile yaklaşık 3 buçuk 4 saat ekran süresi alınıyor G3 32 gb ile.

• quote:

İnceleme videolarında 55 dereceye çıkıyor hocam ben buna rağmen abartıldığını düşünüp telefonu almıştım ama 55 az bile olabilir. 1 saat mortal kombat oynayın sonra telefona 2 yumurta kırın yanına domates biber ekleyin ooh al sana mis gibi menemen

hangi inceleme videosunda öyle oldu ki?
  • Dediklerine yakın şekilde kullanıyorum memnunum.
  • quote:

Dediklerine yakın şekilde kullanıyorum memnunum.

Ya o zaman da 3310 gibi oluyor güzelim telefon :) Ben telefonun her özelliğini kullanıyım diyom o zaman hemen bitiyor yaa :D
  • Aynen öyle ama bir süre sonra insan tasarrufa alışıyor. Yavaş yavaş düşük parlaklıkta kullan, güç tasarruf moduna al, gereksiz uygulamaları kaldır falan sonra benim gibi kullanım süreleri alırsınız.
  • quote:

Aynen öyle ama bir süre sonra insan tasarrufa alışıyor. Yavaş yavaş düşük parlaklıkta kullan, güç tasarruf moduna al, gereksiz uygulamaları kaldır falan sonra benim gibi kullanım süreleri alırsınız.

İşte burda Apple'ın ezici üstünlüğü ortaya çıkıyor.Androidde hep uygulamaları kaldır devre dışı bırak falan yapmak zorunda kalıyoruz.Oysaki iPhone 6 plus ile bunlara gerek yok.Bütün telefonlar iPhone 6 plus karşısında secde eder valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.