Bildirim
sizce hangisi LG G3 16 GB&Sony Xperia Z3 Compact
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
G3ün 32lik 3gb ram olanının bile yetersiz kaldığı oluyorsa 16lık ile uğraşmamanızı, z3c'yi gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim. -
aynen 16gb G3 alınmaz.3gb ram bile bazı yerlerde yeterli gelmiyorsa 2gb ram ile hiç kullanılmaz. -
LG G3 32GB model alınmıyacaksa g3 alma.Asus zenfone 2'ye de bir bakquote:
Orijinalden alıntı: ulpi
aynen 16gb G3 alınmaz.3gb ram bile bazı yerlerde yeterli gelmiyorsa 2gb ram ile hiç kullanılmaz. -
Z3compact tabiki -
Bende 16gb g3 var, eğer telefonun 55 dereceye gelmesi üstünün kendi kendine çatlaması en fazla 4 saat ekran süresi almak senin için problem değilse g3 güzel cihazquote:
Orijinalden alıntı: Crauls
Z3compact tabiki -
quote:
Orijinalden alıntı: KillMac
Bende 16gb g3 var, eğer telefonun 55 dereceye gelmesi üstünün kendi kendine çatlaması en fazla 4 saat ekran süresi almak senin için problem değilse g3 güzel cihaz
Katılıyorum aynen öyle -
quote:
Bende 16gb g3 var, eğer telefonun 55 dereceye gelmesi üstünün kendi kendine çatlaması en fazla 4 saat ekran süresi almak senin için problem değilse g3 güzel cihaz
oha nasıl 55 derece yav :D M9 bile çok ısındığında batarya 50 derece oluyor. -
İnceleme videolarında 55 dereceye çıkıyor hocam ben buna rağmen abartıldığını düşünüp telefonu almıştım ama 55 az bile olabilir. 1 saat mortal kombat oynayın sonra telefona 2 yumurta kırın yanına domates biber ekleyin ooh al sana mis gibi menemen -
quote:
32'lik kullanıyorum. Dediğiniz sorunların hiçbiri yok. İki ihtimal var; ya 16'lık ile 32'lik arasında dağlar kadar fark var ya da siz çok abartıyorsunuz. -
Kasa çatlaması zaten malum bi durum üstteki remote control bölümü kendi kendine çatladı. Telefonumda kırılmaz cam filmi var o bile kendi kendine çatladı ben sıcaktan olduğunu düşünüyorum. Önceki mesajda da belirttiğim gibi 55ten daha bile fazlaya çıkabiliyor cihaz ısısı. Batarya konusunda da siz kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? -
Ben aylardır kullanıyorum, kasayla ilgili en ufak sorun olmadı. En az 5 arkadaşından da aynı telefon var, onlarda da sorun yok. Bu telefon ısınıyor, özellikle 4K çektikten belirli bir süre sonra ciddi manada ısınır tamam ama 55 derece de değil yani. Ölçmedim ama en fazla 36-37'dir. Kırılmaz ekran koruyucunun markası nedir ve kaç liraya aldınız? Bilinmemiş bir marka ise çatlaması doğal. Normal şartlarda 9-10 saat alıyorum, dikkatli kullanırsam 11, çok kuracalarsam 6-7 saat dayanıyor. -
N11den buff marka aldım. Birçok ürünle beraber aldığım için fiyatını hatırlamıyorum ama faturayı bulabilirsem yazarım. 9 10 saat ekran süresi benim için hayal gibi. Sırf batarya performansı yüzünden cihazı değiştirmeyi düşünüyorum ve forumdaki birçok arkadaş da aynı benim gibi yaklaşık 3 4 saat ekran suresi aliyorlarmis -
O zaman servise götür hocam kesinlikle bir sorun vardır. Peki oyun oynuyor musunuz yoksa normal kullanım mı? Birde aldığınızdan beri mi böyle? -
quote:
Orijinalden alıntı: 18_Eren
Ben aylardır kullanıyorum, kasayla ilgili en ufak sorun olmadı. En az 5 arkadaşından da aynı telefon var, onlarda da sorun yok. Bu telefon ısınıyor, özellikle 4K çektikten belirli bir süre sonra ciddi manada ısınır tamam ama 55 derece de değil yani. Ölçmedim ama en fazla 36-37'dir. Kırılmaz ekran koruyucunun markası nedir ve kaç liraya aldınız? Bilinmemiş bir marka ise çatlaması doğal. Normal şartlarda 9-10 saat alıyorum, dikkatli kullanırsam 11, çok kuracalarsam 6-7 saat dayanıyor.
o kadar ekran süresini almak için bütün uygulamaları kaldır, kaldırılmayanları devre dışı bırak, uçak moduna al ve parlaklık %0 olsun.Bir de güç tasarruf moduna al.Başka türlü mümkünatı yok.Wifi ile yaklaşık 3 buçuk 4 saat ekran süresi alınıyor G3 32 gb ile.
-
quote:
İnceleme videolarında 55 dereceye çıkıyor hocam ben buna rağmen abartıldığını düşünüp telefonu almıştım ama 55 az bile olabilir. 1 saat mortal kombat oynayın sonra telefona 2 yumurta kırın yanına domates biber ekleyin ooh al sana mis gibi menemen
hangi inceleme videosunda öyle oldu ki? -
Dediklerine yakın şekilde kullanıyorum memnunum. -
quote:
Dediklerine yakın şekilde kullanıyorum memnunum.
Ya o zaman da 3310 gibi oluyor güzelim telefon :) Ben telefonun her özelliğini kullanıyım diyom o zaman hemen bitiyor yaa :D -
Aynen öyle ama bir süre sonra insan tasarrufa alışıyor. Yavaş yavaş düşük parlaklıkta kullan, güç tasarruf moduna al, gereksiz uygulamaları kaldır falan sonra benim gibi kullanım süreleri alırsınız. -
quote:
Aynen öyle ama bir süre sonra insan tasarrufa alışıyor. Yavaş yavaş düşük parlaklıkta kullan, güç tasarruf moduna al, gereksiz uygulamaları kaldır falan sonra benim gibi kullanım süreleri alırsınız.
İşte burda Apple'ın ezici üstünlüğü ortaya çıkıyor.Androidde hep uygulamaları kaldır devre dışı bırak falan yapmak zorunda kalıyoruz.Oysaki iPhone 6 plus ile bunlara gerek yok.Bütün telefonlar iPhone 6 plus karşısında secde eder valla
Benzer içerikler
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- iphone 14 alınır mı
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X