Bildirim
Sizce hangisi ve neden?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1.4 dizel. sebebi babanız dizele alışmıştır. sürekli gaz almak ona zor gelebilir. bagajın tüp ile daralması cabası.
benim ilk aracım dizeldi sonra gittim lpgli araba aldım. sürekli gaz almak canımı sıktı gittim tekrar dizel aldım. sonra pişman oldum tabi :) focustan fiestaya döndüğüm için. hayırlısı diyelim. -
Eyvallah hocam yorumunuz için. 1.6 motor için lpg aracın gücünü zayıflatıyor mu yani 1.4 dizelle kıyaslarsak nası bi performans verir? -
esasında corolla için 1.4 dizelin performansı az olduğu söylenir tabi bu beklentiyle alakalı bir durum.
corolla lpg ile uyumu herkesce bilinir. ben zayıflatacağını düşünmüyorum, zayıflatsa bile bunu biz ciddi derecede hissedemeyiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X