Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD ATHLON 2500+ işlemcimi yoksa P4 2.8 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idiot -- 9 Kasım 2004, 19:13:15 >

• Sorman hata ama p4 2.9 nerden bulursun onu bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: idiot

AMD ATHLON 2500+ işlemcimi yoksa P4 2.9 mu?

herkes amd diyor ama ben de P4 var şu an çok memnunum.Bu arada P4 2.9 diye satılıytor mu?
  • 2.9 varmı ya benim bildiğim kadarıyla 2.8 olmasın hocam
  • p4 2.9 bulabilirsen hemen al çok iyi oc oluyorlarmış diye duydum.
  • şaka bir kenara arkadaş yazarken sanırım bir hata yaptı pentium ailesinde 2,9 işlemci yoktur. 2,6-2,8-3,0 diye gider. benim tavsiyem şu olur oyunlarda amd masa üstü uygulamalarında P4 derim zaten P4 işemciler epey ucuzladı sayılır. o bakımdan 2,8c veya 3,0c alınabilir. saygılar
  • fiyat senin için önemliyse 2500+ daha uygun.
    ama bence p4 2.8 e tercihen athlon64 2800+ i de düşünebilirsin.anlarında fiyatları bayağı düştü,p4 lere denk oldu.
  • AMD ATHLON 2500+ al sana yeter. artan paranı da gelecekte alacağın 6800 ultra için ayır
  • AMD ALIRSAN DAHA İYİ OLUR EKONOMİK VE HIZLI KALANA DA NE ALIRSAN AL
  • bu işlemcilerin arasında 100$ fark var p4 2.8 alacak paran varsa 64 bit 3000+ al 199+kdv
  • 64bit64bit64bit64bit intelin yeni işlemcilerini bekle derim ben onlardada 64bit eklentileri olacak
  • tabi ki p4 al.
  • sempron u bekle. amd farkı.
  • Eğer amacınız sırf oyun oynamaksa o zaman amd 2500+ overcolcok @3200 yeterli. Ama ben oyun da oynayacağım masaüstü uygulama da yapacağım, video uygulamalarla uğraşacağım, yani kısaca işlemciyi çok kullanacağım işler yapacağım diyorsanız amd yetmez, o zaman 2.8c overclock ile işinizi çok iyi görür.
  • oyun icin alacaksan, amd 2500+'yi tercih edip arta kalan parayi da ekran karti yada rame yatirirsan daha iyi performans alirsin bence.
  • P4-2.8 sadece oyunlarda değil başka hertürlü uygulamalarda işne yaracaktır.
  • kesınlıkle p4
  • kesinlikle 2.8
  • P4-2.8 her halükarda budur olay .. oyun ve diğer işlevlerde mükemmel performans
  • BENCE INTEL 2.4 BOX İŞLEMCİ AL 3 YIL GARANTİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.