Şimdi Ara

Sizce hangisini almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, uzun zamandır araştırma yapıyorum tam alayım derken yeni bir model daha çıkıyor sonra diğer modeli merak ediyorum onuda alamıyorum
    kafamda bi kaç telefon modeli var sizce hangisini alsam ilerisini yada gerisini düşünmem kafam rahat bir şekilde kullanırım?

1. Samsung Galaxy S II
    2. LG Optimus 2X
    3. HTC Evo 3D
    4. Samsung Galaxy Nexus - 11 ekimde ki tanıtımında ne zaman piyasaya sürüleceği falan açıklanacakmış sanırım
    5. iPhone 4s - yurtdışından gelecek eğer alacak olursam garanti vs. olmaz sanırım

hepsinin fiyatı hemen hemen birbirine benzer bu sebeple arasında seçim yapmakta birazda fiyat yönünden zorlanıyorum.
    Tavsiyeniz, şuan piyasada olan 1-2-3-5 modellerinden birini mi almalıyım yoksa samsung'un çıkartacağı yeni telefonlardan birini mi almalıyım?

Eğer, bunlar beş para etmez sen bunu al dediğiniz bir telefon var ise onuda değerlendirmeye alabilirim.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Aynı durumdayım. Elimde şu anda renksiz Nokia var o seviyedeyim yani. Her neyse ben de Ağustos' tan beri piyasayı araştırıyorum. Özellikle İ5 çıktı çıkacak çıktı çıkacak derken 4S in çıkması ve özellikleri biraz üzdü beni. Hadi dedim bu kadar bekledik google nexus prime da beklerim. 11 Ekim de ki tanıtımı iptal edildi ne zaman tanıtımı yapılacak bilinmiyor ama Kasım' dan önce olmaz bence. Daha lanse edilecekte piyasaya çıkacakta, Türkiye' ye gelmesi zaten soru işareti, onu alsak alsak Ocak' tan önce elimize alamayız. O zaman aklıma şu soru takılıyor madem Ocak' a kadar bekleyeceğiz bekle 1 ay daha S3 lanse edilecek.

Sözün özü eğer çok vaktin varsa dört çekirdekli yeni nesili bekle he dersen benim ihtiyacım var şimdi al SGS2 rahat et bence. Bu işin sonu yok. Bu arada ben 2,3 hafta daha şu Galaxy S2 HD haberlerini takip edeceğim olmadı büyük ihtimal S3 e kadar beklerim. Fazla acelem yok şimdilik.

• Optimus 2X güzel telefon ama güncelleme konusunda destek çok zayıf..
    evo 3d desen 3d özelliği telefon üzerinde çok çekici bişi değil kimisi 3d özelliğini kapalı kullanıyor hep
    iphone 4s eğer ben iphone istiyorum iphon olsun diyorsan sen bilirsin
    nexus beklemek sıkıcı gelirmi bilmem ama daha bişi belli değil

bence galaxy s 2 al gitsin;) hiç pişman olmazsın emin ol:)
  • evo 3d kullanıyorum sense 3,0 arayuzu bile kendisini aldırmaya yeter.
    sarjı 1,5 - 2 gün gidiyor.
    şuan başa oynayan 3 cihazdan birisi ve htc büyük oranda mobil cihaz üretücüsü ve sattığı ürünlere sattıktan sonrada yazılım desteğini eksik etmeyen bir firma...
    ben samsunga hiç alışamadım özgün olmayıp tamamen iphone taklit ettiği için..
    kesinlik evo 3d alırsanız pişman olmassınız..
  • Galaxy S 2 ve Optimus 2x ideal

HTC evo Takoz hem boyut olarak büyük hem çok kalın ve ağır hemde pahalı.HTC den Sensationu öneririm.

Samsung Galaxy Nexus prime bekleme bence 4.65 inç diyolar. 2 elinle kavrayabilrisin tek elle kavramak zor o inçdeki bi cihazı.Tabi senin bileceğin bi iş.İyi forumlar
  • Elin buyukse S2 Normal-kucukse 4S
  • Arkadaşlar ya tavsiye isterseniz cep telefonu tavsiyeleri bölümüne açınız başlıklarınızı.Lütfen!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    6 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    4 hafta önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ipohone 4s diyebilirdim fakat garantisiz gelmesi senin başını çok ağrıtabilir. servis masrafları fazla pahalı oluyor. geriye kalanlardan ise optimus 2x değil de onun yerine optimus 3d tavsiye ederim. gözlüksüz 3d izlenenilen ekran ve 3d kayıt özelliğini ilk kez kullanan smartphone modelidir. ayrıca ilk kez ddr2 ram kullanılan cihazdır bu yüzden donanımsal olarak diğer cihazlardan bir adım öne çıkıyor. fiyatı da diğer cihazlardan daha uygun.
  • Gs2
  • Htc evo yu bugün kullandım biraz. İnan menü geçişlerinde dahi bariz yavaşlamalar oldu inanamadım.

S2 nin arayüzünün daha iyi olduğunu okumuştum. Malzeme kalitesi olarak(lg hariç onu kullanmadım )

hepsi çok iyi bence. Uygulamalar açısından bakıldığında android tercih sebebi olabilir bence.

s2 içinde arkadaşlarımdan en ufak bir şikayet duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

evo 3d kullanıyorum sense 3,0 arayuzu bile kendisini aldırmaya yeter.
    sarjı 1,5 - 2 gün gidiyor.
    şuan başa oynayan 3 cihazdan birisi ve htc büyük oranda mobil cihaz üretücüsü ve sattığı ürünlere sattıktan sonrada yazılım desteğini eksik etmeyen bir firma...
    ben samsunga hiç alışamadım özgün olmayıp tamamen iphone taklit ettiği için..
    kesinlik evo 3d alırsanız pişman olmassınız..

arkadaşım bende evo almayı düşünüyorum ama kararsızım yardımcı olabilirmisin irtibata geçebilirmiyiz??
  • Vodafone'nin kampanyasını kullanarak Optimus 3D almanı tavsiye ederim. Listendeki cihazların önünde gelir
  • Açıkçası arkadaşlar güzelin güzeli var diye bir laf vardır...Ben Samsung SGS2 öneriyorum sana tasarım olarak şık kullanış olarak güzel ve işletim sistemide android...:)
  • htc sense arayüzü gerçekten çok hoş.....ben htc yi tercih ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.