Şimdi Ara

Sizce hangisini almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane xbox buldum sizce hangisini almalıyım gerçi sabahdan beri iki satıcıyada ulaşamıyorum bu gidişle ilk ulaştığımı alıcam ama bi öneriniz varmıdır.

Birincisi bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-360-elite-120-gb-fw-3-0-jtag-2-kol-15-oyun-hediyeli-72901662/detay/

İkinciside bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-xbox360-jasper-250gb-hdd-68-adet-oyun-2-adet-joystick-66238134/detay

• 600 tl'ye sıfır 4gb slim varken, ikinci elini de 450 tlye bulabiliyorken, bence eski fat kaslar artık alınmamalı, zamanı geçti, diğer gerekli masrafları(HDD, vs..) da üstüne koysan dahi nerdeyse bu fiyatlara denk geliyor.
  • Rizede yaşşıyorum öyle rgh yaptırma HDD alma benim için çok melakkatli iş ikisinden hangisini tavsiye edersiniz acaba
  • ikiside degil slim kasa almalisin..
  • Sorunun açık olduğunu düşünüyorum bu ikisinden hangisi teşekkürler.
  • Senin iyiliğin için slim kasa diyorlar türkçeyi bildiklerinden eminim ikiside birbirinden kötü ondan söyleyemiyorum bişey ben.
  • Tamam saolun slimler daha iyidir doğrudur fakat belli sebeplerden dolayı bu ikisinden birini almak durumundayım varsa bu ikisinden biri için bi tavsiyesi olacak seve seve dinlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende burada ki bütün arkadaşların dedği gibi 600 en fazla 700 TL'ye sıfır bir slim alabilirsin. Burada iki tane örnek var ikiside sıfır, ve 3k problemi slimlerde tamamen giderilmiştir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-360-slim-pal-2-0-fw-hdml-5-oyun-garanti-66875932/detay?source=promotion_topl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox360-slim-4-gb-kinect-ready-3-0-fw-li-hdmi-garanti-5-oyun-syd-74195917/detay

Haa dersen ki olmaz ben illaki bu ikisinden birini alacağım bunu öneririm ama maalesef satılmış;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-360-elite-120-gb-fw-3-0-jtag-2-kol-15-oyun-hediyeli-72901662/pasif-ilan/#classifiedTitle

Zaten diğerine pek bakma derim hem ikinci el hem arcade ondan dolayı 50 TL'mi koruyacağım diye 3k ile karşılarşırsan yazık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0toban

Zaten diğerine pek bakma derim hem ikinci el hem arcade ondan dolayı 50 TL'mi koruyacağım diye 3k ile karşılarşırsan yazık olur.

Defalarca söyledik hala aynı hatayı yapıyorsunuz, Elite, Premium, Arcade, bunlar paket içeriklerin adıdır, birisinde konsolun kasası siyah, birisi beyaz, birisinde HDD var, diğerinde memory card vs.. Önemli olan üeretim tarihleri ve dolayısıyla içlerinde ki anakarttır, Xenon, Falcon, Jasper vs.. Fatlerde alınabilecek en iyi ve en yeni anakart Jasperdir, linkte ki 2 konsol da Jasper zaten, yani 3k görme olasıklıkları aynıdır, Jasper'lerde bu olasılık oldukça düşüktür.
  • Önerin için teşekkürler satılan cihazı ben aldım.Diğer gösterdiklerin de iyi ama ben oyunu hdd ye atıp oynayabileceğim bir cihaz arıyorum ondan bu iki link i vermiştim senin gösterdiklerinde sanırsam Hdd den oynanmıyor tamda bilmiyorum açıkçacı ben sadece hdd ye atıp oynayabileceğim bi konsol arıyodum araştırdığım kadarıyla bana en uygun aldığım bu cihazdı.

-----

3. kez edit bu mesajın neresi illagaldir yapmayın artık
  • Hack işlemlerin her hangi birisinden bahsetmek illegaldır.
  • Microsoft un bile serbest biraktigi bir uygulamayi burada konusamiyor olmamiz cok enterasan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Beyler 400 e fw 3.0 sürümlü, Elite var Jasper, 120 gb hard diskli fiyat nasıl? Ben ban olayını da merak ediyorum banlanma ihtimali nedir bu sürümde yaza kadar sorunsuz götürsün beni o zamanlar satacağım.

Daha ucuzunu bulursan makinada kesin birşey vardır. Fiyat iyi al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UMP

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Beyler 400 e fw 3.0 sürümlü, Elite var Jasper, 120 gb hard diskli fiyat nasıl? Ben ban olayını da merak ediyorum banlanma ihtimali nedir bu sürümde yaza kadar sorunsuz götürsün beni o zamanlar satacağım.

Daha ucuzunu bulursan makinada kesin birşey vardır. Fiyat iyi al bence.

Hocam bir de sizi yakalamışken sorayım. Fw li alsam ban durumu olur mu bundan korkuyorum açıkcası. Ben yaza kadar idare edip yazın satacağım ve yurt dışından uygun fiyata Slim alacağım inşallah. Sonra orjinale geçeceğim. En çok ban yemekten ve Elite'ların değerinin düşmesinden korkuyorum.
  • fiyat iyi felan degil 1.5 sene once xbox 360 elite 120 gb yi (sıfır) aynı fiyata aldım nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershot123

fiyat iyi felan degil 1.5 sene once xbox 360 elite 120 gb yi (sıfır) aynı fiyata aldım nerdeyse

Şimdiki fiyatlar gerçekten yüksek. Bu aralarda seyrediyor genelde. Bir de arkadaşlar ilerleyen süreçlerde fiyatlarda değişiklik olur mu düşme gibi sizce?
  • evt snede haksln tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybershot123 -- 11 Şubat 2012; 23:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershot123

evt snede haksln tabi
    fiyatlara bi baktımda yine ucmuslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybershot123 -- 11 Şubat 2012; 23:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

quote:

Orijinalden alıntı: 0toban

Defalarca söyledik hala aynı hatayı yapıyorsunuz, Elite, Premium, Arcade, bunlar paket içeriklerin adıdır, birisinde konsolun kasası siyah, birisi beyaz, birisinde HDD var, diğerinde memory card vs.. Önemli olan üeretim tarihleri ve dolayısıyla içlerinde ki anakarttır, Xenon, Falcon, Jasper vs.. Fatlerde alınabilecek en iyi ve en yeni anakart Jasperdir, linkte ki 2 konsol da Jasper zaten, yani 3k görme olasıklıkları aynıdır, Jasper'lerde bu olasılık oldukça düşüktür.

Haklısın ikisininde 3k görme olasılıkları aynıdır, fakat Slimde bu hata "0"dır. Zaten yukarıda slim önerdiğimi de kalın kalın kalın yazdım. Yani diyorum ki bu ikisinden birini alıp 3k ile karşılaşırsan yazık olur. Yanlış anlaşıldıysa pardon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.