arkadaşlar telefonumu yenilemeyi düşünüyorum galaxi s3, xperia s ve iphone 4s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
kamera çok önemli değil işlemcisinin iyi olmasını ve zamanla aşırı yavaşlamamasını istiyorum bu 3 telefon dışında önerisi olan varsa onları da almak isterim
bir de sonradan başımı ağrıtmayacak bir telefon olması çok önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: Ban Yemişim
arkadaşlar telefonumu yenilemeyi düşünüyorum galaxi s3, xperia s ve iphone 4s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
kamera çok önemli değil işlemcisinin iyi olmasını ve zamanla aşırı yavaşlamamasını istiyorum bu 3 telefon dışında önerisi olan varsa onları da almak isterim
bir de sonradan başımı ağrıtmayacak bir telefon olması çok önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar
S3 tabikide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
iphone 4s ile samsungu yan yana getir. hangisinin boyutu memnun edecekse seni onu al. ben büyük erkan istediğimden s3 aldım yoksa 4s alacaktım.
S3 alacak kadar paranız varsa,e acelenizde yoksa 2013 yazını beklemek sizin için daha mantıklı :)
samsung galaxy note II al bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme