Şimdi Ara

Sizce Hangisini Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu yenilemeyi düşünüyorum galaxi s3, xperia s ve iphone 4s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

kamera çok önemli değil işlemcisinin iyi olmasını ve zamanla aşırı yavaşlamamasını istiyorum bu 3 telefon dışında önerisi olan varsa onları da almak isterim

bir de sonradan başımı ağrıtmayacak bir telefon olması çok önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ban Yemişim

arkadaşlar telefonumu yenilemeyi düşünüyorum galaxi s3, xperia s ve iphone 4s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

kamera çok önemli değil işlemcisinin iyi olmasını ve zamanla aşırı yavaşlamamasını istiyorum bu 3 telefon dışında önerisi olan varsa onları da almak isterim

bir de sonradan başımı ağrıtmayacak bir telefon olması çok önemli şimdiden herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar

S3 tabikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4s ile samsungu yan yana getir. hangisinin boyutu memnun edecekse seni onu al. ben büyük erkan istediğimden s3 aldım yoksa 4s alacaktım.
  • S3 alacak kadar paranız varsa,e acelenizde yoksa 2013 yazını beklemek sizin için daha mantıklı :)
  • samsung galaxy note II al bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.