Şimdi Ara

şizce hangisini almalıyım MX518&INTELLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum fazla bütcem yok 60 ytl civarı 5 eksik 5 fazla fark etmez bu fiyatta MX518veINTELLİ(microsoft) bunları buldum sizce hangisini almalıyım veya bu fiyatta alabileceğim başka mouse varmı

• 518 al arkadasım seni baya tatmin eder zamanında cogu pro gamer onu kullanıyordu mouse dedinmi logitech razer
  • Dostum bu ikisi arasindan Intellimouse u tavsiye ederim sana.Eger butceni biraz daha zorlayabilirsen bir Razer Deathadder onerebilirim.
  • İmzama bak

bu arada ms 3.0 gamer al !
  • ben de mx518 almak istiyorum ama ellerim küçük . mesela ime 3.0 almıştım büyük geldi. geri iade ettim. mx518 le ime 3.0 kullanan biri varsa kıyaslama yapabilir mi ?
  • darkswordman imzandaki link açılmıyor, bu arada razer'ın sadece lachesis modelinde mi dpi ayarı yapılabiliyor yoksa diğer modellerinde de varmı dpi ayarlama, ms'un basic modelini kullanıyorum bikaç gündür çok basit mouse, dpi yı kaç bilmiyorum acayip memnunum call of'da, ms 3.0 600dpi'mıydı 400müydü (sorular üstüste geldi)
  • Razer Deathadder'de 400-900-1800 3 tane değişebiliyorsun..(Yanılıyor olabilirim)..Razer Habu'da 400 - 800-1600-2000 seçenekleri var..Sanırım Copperhead ve kraittede böyledir.Krait 1600 e kadar. ms 3.0 9000fps dir dpi belli değil.. sanırım 600dpi civarına denk geliyor..MX518 kullanıyorum.1800dpi olanlarından ve çok memnunum kaliteli ve sağlam bir mouse ve avrupada deathadder den sonra en çok kullanılan mouse..MX518 de 100 er azaltıp 100er artırabiliyorsunuz 400 den 1800 e kadar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • intelli 3.0 tavsiyemdir elin küçükse 1.1 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.