bu günlerde laptop almayı düsünüyorum ancak bütcem 1500 tl civarı oyun performansı iyi bir laptop almak amacındayım. bu ürünler arasında kararsız kalıyorum birazda bilgisizlikten hangisi en az sorunlu en mantıklı servisi en iyi yardımlarınızı bekliyorum. ben packard bell ve asus üzerinde duruyorum daha cok
ewet Acer AS5740G de gayet iyi ve uygun fiyatlı ama bende hep acerin sorunlu olduğuna dair bi izlenim olusmus hatta forumda sorunsuz kullananlar kendi toplulugunu bile olusturmus o yüzden tereddüte düsüyorum
bu packard bell de çok iyi dırıyo i5 model 520 m üst versiyon işlemci hızına sahip
ewet Acer AS5740G de gayet iyi ve uygun fiyatlı ama bende hep acerin sorunlu olduğuna dair bi izlenim olusmus hatta forumda sorunsuz kullananlar kendi toplulugunu bile olusturmus o yüzden tereddüte düsüyorum
Ben de tereddütte kalarak aldım. Şu anda sorunsuz kullanıyorum. 5740 çıktığında başlarda ekran kilitlenmesi vb sorunlar vardı. Ama yeni partilerde böyle bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim..
@Tolga145 yine saçmalamış , oyun performansı arayan insana bak bunun işlemcisi daha iyi diye tavsiye veriyor, ekran kartı ise GT320 Oyunlarda iyi bir performans almak istiyorsan ekran kartın iyi olmalı.