Şimdi Ara

Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim? Yardımınıza İhtiyacım Var! (Bütçe 14-19)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-89265-km-ford-fiesta-tcdi-comfort-112779368/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-astra-1.4-classic-112706982/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-bakimli-klima...abs...lpg...1.6-sx-112630756/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-temiz-aile-arabasi-1.4-101-bg-modelidir-fiat-dustu-106462713/detay/

Arkadaşlar elimde 17.000 lira gibi bir para var ve 14.000 ile 19.000 arasında bir araç almak istiyorum... Hatta nerdeyse 4-5 aydır araç bakıyorum...
    ilk etapta 206 1.4 HDİ X-line baktım sonra vazgeçtim albea baktım şimdi ise kararsızım fakat hem 206 hem de albea'yı artık kesinlikle kafamdan çıkardım....

*Şimdi ise dizel benzinli fark etmez ama dizel ise 100.000'i aşmamış benzinliyse 140.000'i aşmamış bir araba bakıyorum..
    *B veya C segmenti fark etmez...
    *Yedek parça sıkıntısı çekmeyeceğim,
    *Satımak istediğim zaman elimde kalmayacak,
    *3-5 yıl rahatla kullanabileceğim,
    *Güvenli olmalı en azından ABS olmalı.
    *Az yakacak,

Kısacası beni üzmeyecek bir araba almak istiyorum siz olsanız neden hangisini seçerdiniz veya bu bütçe ile farklı bir araba mı alırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgula17 -- 30 Ocak 2013; 13:56:16 >

• Sanırım fikri olan yok bu konuda :((((
  • Opel astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

Opel astra

1.4 motor opel astra için yeterli midir sence? özellikle uzun yol için ?
  • Öncelikle kriterlerinizi biraz daha net yazarsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.Yani şunu demek istiyorum.F/p dediğiniz yani aslında fiyat/kalite oranı yüksek araçlar genelde piyasada tutulmayan araçlardır.Dolayısıyla bu araçları ha deyince elden çıkarmanız zordur.Hem kolay satılsın hemde o fiyata alabileceğimin en iyisi olsun diyorsanız ben öyle bir araba bilmiyorum.

Ayrıca güvenlik ve kaliteden bahsetmemişsiniz.Bunlar sizin için önemli değilse alın bir dizel clio gitsin.Az yakar parçası ucuz kolay satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 29 Ocak 2013; 21:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Öncelikle kriterlerinizi biraz daha net yazarsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.Yani şunu demek istiyorum.F/p dediğiniz yani aslında fiyat/kalite oranı yüksek araçlar genelde piyasada tutulmayan araçlardır.Dolayısıyla bu araçları ha deyince elden çıkarmanız zordur.Hem kolay satılsın hemde o fiyata alabileceğimin en iyisi olsun diyorsanız ben öyle bir araba bilmiyorum.

Ayrıca güvenlik ve kaliteden bahsetmemişsiniz.Bunlar sizin için önemli değilse alın bir dizel clio gitsin.Az yakar parçası ucuz kolay satılır

Şöyle diyeyim o zaman güvenlik önemli en azından ABS olmalı, f/p çok problem değil aslında linklerdeki araçlar arasında kaldım daha çok...

• bu araçlardan ben olsam Opel i tercih ederdim fakat ; Fiyat 20.000 falan olursa Accent Era , Fiat linea , Fiat Punto , Hunday Getz araçlarınıda tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra 1.6 sını tavsiye ederim. Az yakar fena da kaçıyor. Karışık 24 kuruş tüketim elde ediyoruz. Kasa hafif olduğunda ataklığı iyi dercede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_28

bu araçlardan ben olsam Opel i tercih ederdim fakat ; Fiyat 20.000 falan olursa Accent Era , Fiat linea , Fiat Punto , Hunday Getz araçlarınıda tavsiye ederim.

Aslında benim tercih sıralamamda astra 2 veya 3. sırada olurdu bunun nedeni de 1.4 motorun opel astra için yeterli olup olmayacağını bilmediğimden... Bu konuda ne düşünüyorsun yeterli midir 1.4 motor astra için...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgula17

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Öncelikle kriterlerinizi biraz daha net yazarsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.Yani şunu demek istiyorum.F/p dediğiniz yani aslında fiyat/kalite oranı yüksek araçlar genelde piyasada tutulmayan araçlardır.Dolayısıyla bu araçları ha deyince elden çıkarmanız zordur.Hem kolay satılsın hemde o fiyata alabileceğimin en iyisi olsun diyorsanız ben öyle bir araba bilmiyorum.

Şöyle diyeyim o zaman güvenlik önemli en azından ABS olmalı, f/p çok problem değil aslında linklerdeki araçlar arasında kaldım daha çok...

Astra nın 1.4 motorunu kullanmadım ancak içinde bulundum.Rampa da falan çekmemezlik vs. herhangi bir sıkıntısı yoktu.Performans beklentiniz yoksa yetecektir.Aslında benim opel den en çok almak istediğim araç aşağıdaki.Yakıtı lpg ile uygun temizini bulursanız pek masrafta çıkarmaz.Kronik bir sorunu yok.Ama işte temizini bulmanız mesela.O paraya alınabilecek en güvenli,konforlu ve prestijli araçlardan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-almantanki-takas-olur-112562409/detay

• europa 19 1.6 motor olanları. Mantıklı bir seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

europa 19 1.6 motor olanları. Mantıklı bir seçim olur.

hiç düşünmediğim bir modeldi aslında europa...
  • quote:

quote:

Opel astra

Hocam abimde vardı opel astra tamam biraz çekişte yetersizlik vardı ama yazdıkların arasından en iyisi bu bence!

• quote:

quote:

quote:

Opel astra

Hocam abimde vardı opel astra tamam biraz çekişte yetersizlik vardı ama yazdıkların arasından en iyisi bu bence!

Babamda 1.6 Alize modeli var senin söylediğin bir çok kritere uyuyor. Öncelikle sağlam araç, yedek parçası çok ucuz, anlayanı fazla ve hepsinden önemlisi çok az yakıyor. Bence renaultun brodwayden sonraki en sorunsuz aracı. Bu modeli de tercihler arasına eklersen, pişman olmasın.

BU ARADA YANLIŞ YERE ALINTI YAPMIŞIM KUSURA BAKMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puitu -- 30 Ocak 2013; 13:14:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

quote:

quote:

quote:

Opel astra

Babamda 1.6 Alize modeli var senin söylediğin bir çok kritere uyuyor. Öncelikle sağlam araç, yedek parçası çok ucuz, anlayanı fazla ve hepsinden önemlisi çok az yakıyor. Bence renaultun brodwayden sonraki en sorunsuz aracı. Bu modeli de tercihler arasına eklersen, pişman olmasın.

Alıntıları Göster
    quote:

Bana biraz boş gibi geldi R19 lar ama fiat brava r19'a göre daha iyidir diye düşünüyorum...

• quote:

quote:

quote:

Opel astra

2 hafta önce 1.4 magene II vardı 20.750'ye bırakmıştı onda da lpg falan yoktu sırf 1.4 diye almadım.. şimdi yine karşıma 1.4 motorlu bir araç çıktı :) benim kısmetim 1.4 sanırım.. :)

hiç kimse ford fiesta dememiş aslında benim o hoşuma gitmişti ama neden kimse tercih etmedi onu da anlayamadım...

• 1.4 astra iyi kaçar,az yakar.
  • Ford Fiesta fiyat mı pahalı mi sizce? Birde astra diyen arkadaşlar 1.4 club ile 1.4 classic arasında ne fark var acaba?
  • quote:

quote:

Opel astra

1.4 almayın hocam 1.6 alın.

Kendimiz 9 senedir aynı aracı kullanmaktayız (1.6 astra 2001 model)

1.6 bile çok seri değilken 1.4 kullanmak çok mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

quote:

Opel astra

1.4 almayın hocam 1.6 alın.

Kendimiz 9 senedir aynı aracı kullanmaktayız (1.6 astra 2001 model)

1.6 bile çok seri değilken 1.4 kullanmak çok mantıklı değil.

Zaten opel astra 1.4 olduğu için bu araçların arasından astrayı seçmek istemiyorum... Astra 1.6 olsaydı gözüm kapalı astra derdim bende ama 1.4 olduğu için istemiyorum pek fazla... Gönlüm aslında Fiesta'dan yana ama kimse fiestayı al dememiş..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.