1.4 motor opel astra için yeterli midir sence? özellikle uzun yol için ?
1.4 almayın hocam 1.6 alın.
Kendimiz 9 senedir aynı aracı kullanmaktayız (1.6 astra 2001 model)
1.6 bile çok seri değilken 1.4 kullanmak çok mantıklı değil.
Zaten opel astra 1.4 olduğu için bu araçların arasından astrayı seçmek istemiyorum... Astra 1.6 olsaydı gözüm kapalı astra derdim bende ama 1.4 olduğu için istemiyorum pek fazla... Gönlüm aslında Fiesta'dan yana ama kimse fiestayı al dememiş..
astra'nın 1.6'sını alın madem.
Fiesta pek memnun edecek bi araç değil. Fazla ses alıyor yol tutuşu ve konforu da astra'dan kötü.
Bunları ezbere değil kendim denediğim için söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mgula17
Ford Fiesta fiyat mı pahalı mi sizce? Birde astra diyen arkadaşlar 1.4 club ile 1.4 classic arasında ne fark var acaba?
fiesta nın ederi max 18. fiyatı aşırı pahalı. 1.6 tdcı ghia 2006 model olanın nerdeyse o fiyatlara sattım gerisini siz hesap edin.
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JacKSparrow12
Opel astra
1.4 motor opel astra için yeterli midir sence? özellikle uzun yol için ?
1.4 almayın hocam 1.6 alın.
Kendimiz 9 senedir aynı aracı kullanmaktayız (1.6 astra 2001 model)
1.6 bile çok seri değilken 1.4 kullanmak çok mantıklı değil.
Zaten opel astra 1.4 olduğu için bu araçların arasından astrayı seçmek istemiyorum... Astra 1.6 olsaydı gözüm kapalı astra derdim bende ama 1.4 olduğu için istemiyorum pek fazla... Gönlüm aslında Fiesta'dan yana ama kimse fiestayı al dememiş..
astra'nın 1.6'sını alın madem.
Fiesta pek memnun edecek bi araç değil. Fazla ses alıyor yol tutuşu ve konforu da astra'dan kötü.
Bunları ezbere değil kendim denediğim için söylüyorum.
çok teşekkür ederim yorumun için ben 2 aracıda kullanmadım nasıl bir fark vardır bilmiyorum tabiki o yüzden sizlere soruyorum ya...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme