Şimdi Ara

Sizce ilerisi için Tukcell mi Vodafone mu Turk telekom mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekşide konu açılmış Turk telekomu terketme kampanyası diye forumdada konusu var bu konuda herkes birbirine danışsın ben şuanda Turk telekom kullanıyorum pakedimin adını bilmiyorum ama faturalı 8 gb internet ve 1000 dakika konuşma var sizce ne yapmalıyım, ve siz ne yapmayı planlıyorsunuz ?

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'dan memnunsanız çekim ve hizmet olarak neden terkedeceksiniz? Şu anda hiçbir operatörde o içerikte olup o fiyata başka tarife yok.

Bir de anlayamadım kampanyanın sebebini. Türk Telekom'un neden terk edilmesi gerekiyor? Bu kampanya neden?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    hocam ekşide açılmış konu biride ekşideki konuyu burada göstermiş bir konu daha var burada açılmış, turk telekomla ilgili konu açılmış o yüzden sordum
  • Fiyatı uygunsa kullan gitsin. Kampanya neden çıktı bilmiyorum ama bugünkü kesinti kaynaklı ise buna istinaden operatör değiştirmeyin.
    Hakkâri'de geçen yıl da tüm operatörler bir ay boyunca mobil veri kapattığında tek TT ile WhatsApp iletileri gidiyordu; başka bir şey yapılamıyordu tabi. Bu da zıt bir örnek mesela.
    Turkcell iyidir, Hakkari'de ve çoğu yerde bana en minimum sıkıntıyı çıkarmıştır. Vodafone, TT ay boyunca komple şebeke yokken Turkcell çalışmıştır. Kafaya göre sinyal gelip gitmemiştir. Binada yangın çıktığında itfaiyeye ulaşabildiğimiz tek hattır. Sanırım her ilçe merkezinde de 4G aktif etmiş en az bir istasyonunda. Ama hizmet kalitesi pahalılık olarak yansıyor. Bırakmam tabi. Ayrıca geçen yıl da bir Ensar vakası vardır.

Vodafone sistem sorunları ile ünlüdür. Onun da geleceği muallak, kötü söylentiler var ama pek bir şey olmayacaktır. Fiyatı uygun paket varsa kullanabilirsiniz.

Operatörün pek ilerisi içini olmaz, geleceğe yatırım değildir hani. Bugün sana uygunsa kullan, yarın beğenmezsen taşırsın. Hepsi iktidar isteğine göre çalışan şirket bunlar.

• Bir günlük kesinti oldu diye terketmenin manası yok. Sanki turkcell de Vodafone da internet vardı da çok verimli kullanabildiler.
    Şuan en ucuzu TT Ve Çekim gücü eskisine nazaran kuşkusuz artmış durumda yakında 4.5G ile hiç kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekomdan memnun musun? eger memnunsan devam et hocam. kullandıgın tarifden cok uygun tarife varsa tası ama rahatlık batmasın bosver
    29 TL 8 gb internet 1000 dakika 1000 sms + 3 gb gece internet veren varsa söylede bizde geçelim o oparatöre Türkcell'e her ay 250 TL ödemekten bıktım yarın Türk Telekom'a geçişim tamamlanıyor kusura bakmada Türkcell geçipte kazık yemenin anlamı yok ayrıca Vodafone her şeyi sorunlu en iyisi şehirdeysen Türk Telekom'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Kasım 2016; 2:28:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet turk telekom bence eskisine göre 2-3 kat hızlandı. .3g internet kullanıyorum baya hızlandı

• doğru diyorsunuz benim paket iyi konuları görünce açtım bu konuyu

• yaşadığın çevrede çekim sıkıntısı yoksa ve kullandığın paket de uygunsa başkalarının sözüne bakma. yarın başka bir operatör daha uygun paket çıkarırsa ona geçersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nekadar ödüyorsunuz o tarifeye?

• Maff kullanıcısına yanıt
    30 küsür

• Benim Tarifem

Profesyonel 4Gb
    1000 dk. Konuşma
    1000 SMS
    4Gb internet
    49 tl

Bence kesinlikle hattını değiştirme tarifen çok iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.