Bildirim
Sizce ilk 100 gelir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam tytn iyi ama gecmis yillara gore bu netlere ilk100 gelmez. Ama bu yil ekstrem bi yil olup gerek ayt mat gerek edb sos ve sos 2 kismi gecmis yillardan biraz daha farkli oldugu icin ilk 100 gelme ihtimali var. Ilk 100 icin girenlerin ne yaptigina bagli bu. Insallah mutlu sonuclae aliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Bu netlere sana ilk 100 gelirse bana ilk 1000 falan gelmesi lazım ki öyle bir senaryo da imkansız gibi bir şey,bence olmaz
Ayt düşük bayağı ilk 100 için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 1 Temmuz 2021; 16:15:57 >
Up
Hocam siz de iyiydiniz nasıl geçti sınavınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uo
İlk 100 bekleyen veya daha iyisini duyan var mı
Ayt edebiyat sosyal kısmı bana düşük geldi geleceğini düşünmüyorum, umarım yanılırım
up
gelmez hocam
-
Hocam tyt iyi ama ayt biraz düşük kalmış ilk 100 için gibi bence. 68-69 falan olsa olurmuş gibi. Nereyi yazmak istiyorsunuz
Hiçbir yeri öylesine girdim
1862 tyt
95obp
120-130 sıralamanız gelir.
-
İlk 100 bursu için mi girdin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X