Şimdi Ara

SIZCE IPTAL OLUCAK SORULAR VAR MI? VARSA HANGILERI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim icin iyi olani yapsinlar dogru olani yapsinlar yeter boyle sacma seyler yapmasinlar artik onlarca prof toplanip soru yapiyor her sinavda 3 4 tane hatali soru oluyor soru soramayan adamlar bizim gelecegimizi belirliyor resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyometre kçç ccl4 soruları iptal olacak biyodo bekli böcek sorusu ayrıca iptal olursa o test üzerinde her hangi işaretleme yapan herkese 1 net geliyor yani boş bıraksanızda gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hansamu96

Bizim icin iyi olani yapsinlar dogru olani yapsinlar yeter boyle sacma seyler yapmasinlar artik onlarca prof toplanip soru yapiyor her sinavda 3 4 tane hatali soru oluyor soru soramayan adamlar bizim gelecegimizi belirliyor resmen

hocam bu kadar da tesadüf olmaz her sene yanlış yanlış bilerek yaptıklarına eminim artık o kçç sorusu temiz 7-8dakikamı yemiştir soru basit ama cevap yok düşün düşün bir şey bulamadım kaçırdığım bir yer mi var diye sonra dedim eğer iptal olursa 1-2-3 deyimde doğru kabul olsun :)
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 25 Haziran 2015; 16:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bklmn

radyometre kçç ccl4 soruları iptal olacak biyodo bekli böcek sorusu ayrıca iptal olursa o test üzerinde her hangi işaretleme yapan herkese 1 net geliyor yani boş bıraksanızda gelecek

Umarim dedigin sorular iptal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gövde gösterisi

quote:

hocam bu kadar da tesadüf olmaz her sene yanlış yanlış bilerek yaptıklarına eminim artık o kçç sorusu temiz 7-8dakikamı yemiştir soru basit ama cevap yok düşün düşün bir şey bulamadım kaçırdığım bir yer mi var diye sonra dedim eğer iptal olursa 1-2-3 deyimde doğru kabul olsun :)

Hocam isaretlemene gerek yoktu iptal olursa kimyadan 1 soru bile yapman o soruyu dogru kabul edilmesini sagliyor

• Hansamu96 H kullanıcısına yanıt
    2013 de kimyadan o soruları iptal ettilerse bunları hayli hayli ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bklmn

2013 de kimyadan o soruları iptal ettilerse bunları hayli hayli ederler

Hocam umarim dedigin gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: nope93

kimya malum sorular ve krossing over olması lazım o soruda ikililik var

K.o lu soruyu başka konuda çözdüm ben sana yanlışlık yok o soruda

• quote:

quote:

quote:

Hocam isaretlemene gerek yoktu iptal olursa kimyadan 1 soru bile yapman o soruyu dogru kabul edilmesini sagliyor

ben yanlış biliyormuşum demek ki iptal olacak soruda işaretleme olmalı diye biliyordum

• İnşallah haksız çıkarım ama sadece kççnin iptalini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

İnşallah haksız çıkarım ama sadece kççnin iptalini bekliyorum.

Bende kcc iptalini bekliyorum bide olursa bir ihtimal radyometre

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben yanlış biliyormuşum demek ki iptal olacak soruda işaretleme olmalı diye biliyordum

Yok hocam yok 1 soru bile isaretlesen o dersten dogru sayiliyor

• Hansamu96 H kullanıcısına yanıt
    lys fizikte o soruda siyah yaprak isinip etrafindaki hava taneciklerinin hareketlerini arttirip kendisine carpip hareket etmesi olmasi gerekendir mebde böyle geciyor hatta bunda hem fikiriz ama ais.gov tr den soruya bakin orada havası alınmış diyordu havası alındıysa siyahın fazla ısınması etrafında hava yanecikleri olmadığı için kendisine net kuvvet olarak dönüşemeyecektir. bence iptal olması gereken sorular kçç ve böcek sorusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Seriously Sirius

lys fizikte o soruda siyah yaprak isinip etrafindaki hava taneciklerinin hareketlerini arttirip kendisine carpip hareket etmesi olmasi gerekendir mebde böyle geciyor hatta bunda hem fikiriz ama ais.gov tr den soruya bakin orada havası alınmış diyordu havası alındıysa siyahın fazla ısınması etrafında hava yanecikleri olmadığı için kendisine net kuvvet olarak dönüşemeyecektir. bence iptal olması gereken sorular kçç ve böcek sorusu

Eyvallah boyle guzel aciklamalarla gelin suan radyometre sorusuna gayet ikna oldum :D

• AlbertEinstein kullanıcısına yanıt
    ettim hocam.dershanem de etti arkadaşlarım da bireysel olarak etti.şu an bir gelip giden yok
  • seroomany kullanıcısına yanıt
    hocam ikililik var. sizin mantığınıza göre alınca 3-6 doğru ona kimse yanlış demiyor. yalnız R ve Hyi aynı iplikte alıp krossing over yaptırınca o zaman 3 ve 6 hariç herkes krossing over olmuştur. ancak o durumda 3ün ya da 6nın bulunmadığı tek şık 2-4. soru bize hangi iplikte alırız bunu açıkça belirtmemiş.belirtseydi tek cevabı olabilirdi. şu an itibariyle nasıl aldığımız mantığına göre iki cevabı çıkıyor o sorunun. bir de dediğim şekilde alın onun da doğru olduğunu göreceksiniz. yani nereden baktığımıza göre 3-6 da doğru 2-4 de
  • Seriously Sirius kullanıcısına yanıt
    ışımayla yapılabilir ama ben iptal edileceğini düşünmüyorum.
    böcek sorusu bence iptal değil. ben de yanlış yaptım ama 9. sınıfınızın 155. sayfasında aynen yer alıyor sorudaki hali.o yüzden çok umutlanmayın derim.
    ccl4 ve kçç sorusu kesinlikle iptal olmalı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

hocam ikililik var. sizin mantığınıza göre alınca 3-6 doğru ona kimse yanlış demiyor. yalnız R ve Hyi aynı iplikte alıp krossing over yaptırınca o zaman 3 ve 6 hariç herkes krossing over olmuştur. ancak o durumda 3ün ya da 6nın bulunmadığı tek şık 2-4. soru bize hangi iplikte alırız bunu açıkça belirtmemiş.belirtseydi tek cevabı olabilirdi. şu an itibariyle nasıl aldığımız mantığına göre iki cevabı çıkıyor o sorunun. bir de dediğim şekilde alın onun da doğru olduğunu göreceksiniz. yani nereden baktığımıza göre 3-6 da doğru 2-4 de

Bende Dediğin gibi çelişkiye düşmüştüm ama yanlış hatırlamıyorsam şıklar baĞlı gen olarak almaya yönlendiriyordu yoksa doğru şık yoktu. Bu sorunun iptal sebebi olur mu bilemem

• https://www.youtube.com/watch?v=r7NEI_C9Yh0 arkadasin biri sunu paylasmis radyometre sorusunun yanlisligini ortaya cikartiyor 2.30a kadar izleyin demis ingilizcesi iyi olan biri varsa yardim pls :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.