Şimdi Ara

SIZCE IPTAL OLUCAK SORULAR VAR MI? VARSA HANGILERI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikirlerinizi soyleyin arkadaslar tartisilanlardan hangileri iptal edilir

• kçç kesin iptal olur tüm hocalar yanlış diyor
    radyatör belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beeblebroxx

kçç kesin iptal olur tüm hocalar yanlış diyor
    radyatör belki
    2013 te 2 tane kimya sorusu iptal olmuş şimdi baktım cevap kağıdımdan bu senede benzer bir durum olabilir
  • Bende kcc iptal olur diye dusunuyorum ama cogu kisi radyometreyide yanlis diyor cevap olarak. Bende 1 2 3 yaptim fakat emin degilim ama meb kitabinda 3.onculunde dogru oldugunu gosteren wikipediada 3.onculun dogru oldugunu gosteren yazilar vardi
  • edebiyattaki cümleyi yerine koyma sorusu. IV ve V her iki şık da sağlıyor. umarım itiraz edenler olmuştur
  • Hansamu96 H kullanıcısına yanıt
    kimya malum sorular ve krossing over olması lazım o soruda ikililik var
  • Peki sorular iptal olursa sadece isaretleyenlere mi veriliyor puan ben o testten 1 net uzeri netin varsa veriliyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hansamu96

Peki sorular iptal olursa sadece isaretleyenlere mi veriliyor puan ben o testten 1 net uzeri netin varsa veriliyor diye biliyorum
    coğafyada 4 özellik verilip dünya haritasında hangisi verilmemiştir adlı soru ile ihrcat sorusu bence kesinlikle yanlıştır arz ederim
  • Biz yanlis diyoruzda insallah itiraz eden vardir sorulara burdan konusmakla iptal olmuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

O krossing over sorusuna itiraz ettiniz mi?
  • AlbertEinstein kullanıcısına yanıt
    Hocam hangilerine itiraz edildi bilmiyoruz ki
  • Kimyada kloroform sorusu iptal olmustur umarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

quote:

Orijinalden alıntı: nope93

O krossing over sorusuna itiraz ettiniz mi?

Alıntıları Göster
    iptal olacak kapsamındaki sorularım yanlış iptal olsa işime gelir ama gerçekçi de olursak ösym kççyi bile zorla iptal eder belki de etmez diğer sorular maalesef iptal olmaz çünkü ali demir bir acıklamasında iyi öğrencilerin verdiği cevapla bizim belirlediğimiz şık arasında sapma varsa ciddiye alıyoruz demişti ki kçç bu kapsamda iptal olur 1ve 2 diyen az ama diğerlerini yapmıştır çogunluk

• quote:

Orijinalden alıntı: xmockingjay

Kimyada kloroform sorusu iptal olmustur umarim

O soruda klorofmun yapısında fon yok diye işaretledim ama karbontetraklorürü flor olarak okumasaydım temiz cevap ama kloroform neden olmaz hala anlamadım
  • gövde gösterisi G kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi ogrencilerin disindakiler insan degil mi soru yanlissa her turlu yanlistir bence radyometre sorusunda 3.oncul meb kitabindada wikipediada da var mesela iyi ogrencileri baz almalari sacma
  • Benim kcc sorumda 1 ve 3 sıkkı vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gövde gösterisi

iptal olacak kapsamındaki sorularım yanlış iptal olsa işime gelir ama gerçekçi de olursak ösym kççyi bile zorla iptal eder belki de etmez diğer sorular maalesef iptal olmaz çünkü ali demir bir acıklamasında iyi öğrencilerin verdiği cevapla bizim belirlediğimiz şık arasında sapma varsa ciddiye alıyoruz demişti ki kçç bu kapsamda iptal olur 1ve 2 diyen az ama diğerlerini yapmıştır çogunluk

Alıntıları Göster
    Fen için konuşuyorum

iptal olması kesin sadece kçç sorusu var.

böcek sorusu iptal olmayacak kendimizi kandırmayalım
    radyometrenin küçücük bir ihtimali var olması için.
    krossing over sorusu hatalı değil bence ben diğer arkadaşların nasıl çözdüğünü de anlamadım. iptal olsa da benim için değişen bir şey yok ben doğru yaptım inşallah olur

yani kesin olarak kçç iptal olacak. belki bir ihtimal radyometre benim görüşüm bu

• Kçç ve ccl4 ün iptal olması lazım insallah olucak zatn .
  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    Bende aynen senin gibi dusunuyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hansamu96

Hocam iyi ogrencilerin disindakiler insan degil mi soru yanlissa her turlu yanlistir bence radyometre sorusunda 3.oncul meb kitabindada wikipediada da var mesela iyi ogrencileri baz almalari sacma

size yüzde yüz katılıyorum ilk duyduğumda ben de mantıklı bulmamıştım ki hala mantıklı değil yanlışsa yanlıştır ki 2013 lys kimya da o sorular iptal edlmişse bunların tartışılması bile gereksiz iptal olması gerekir ama ösymnin zikzaklı yolu bu sene ne yapacagını kestirmemize engel oluyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.