Şimdi Ara

SizCE????? (isinma sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yuksek performansta bir notebook kullaniorum... ister istemez 1saate kalmadan notebookum ısınıyor...
    Cool pad fln işe yarar mi bilmiorum... Bu konuda görüsünüzü bekliorum..

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TTC-G3T

linkteki ürünü kullananlar yada bilenler varsa görüslerini yazsinlar... ürün icin yapilan yorumlar celiskili...
    simdiden cok saolun...

• eger bildiginiz baska sogutma yontemleri varsa notebooklar icin.. her türlü yonteme acigim:P
  • ben de bugün özellikle ısınma olayını baya farkettim,benim makina fazla performanslı olmasa da sıcaklar arttıkça ısınma olayını yaşıyacağız sanırım hep birlikte buna çözüm bulabilsek güzel olur
  • ya hocam ben terlemeye basladim... makinaya zarar da verir sanirim.. ömrü uzun olmaz gibi gelio..
  • cevap yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=93811&productid=bd700688
    Bunu al memnun kalır problemini çözersin

quote:

Orjinalden alıntı: dmnymm

cevap yok mu?

• ısınma işine bi cevap bulalım, yazın makinanın sıcaklığı resmen yüzüme çarpıyor ellerim terliyor bu ne ya böyle
  • çok performansin getirdikleri ve götürdükleri...:P
  • diğer modelle arasinda bi fark var mi? yani digerinin fiyati daha paahali..2. nin pahali olanin rpm i kac ki?
  • hic mi onerisi olan yok????
  • Benim makina bir haftadır açık bağlantı kopmaları olduğu için son 24 saatlik bağlantının fotosunu alabildim..

48 50 değişiyo harddisk
    işlemci 48 56 larda (55 te fan çalışıyo 48 de duruyo)

bu aparatlardan bende almayı düşünüyorum hd 45 lerde stabil çalışsa fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyle_ -- 25 Mayıs 2006; 0:05:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.