evet hocalarim basliyorum :) . ortakoy besiktas cami taraflarinda turladim besiktas meydani dolmabahce civarlarinda biraz oyalandim :) ordan bir sariyer bebek sahil yaptim yalilar efsane yalniz :)) yerebatan sarnici ayasofya sultan ahmet meydani gulhane parki eminonu bu etrafta turladim baya bir bogaz turu sonra galata kulesi cik babam cik bayırı :). ordan bir istiklal caddesi bir de atakoy plus avm etrafinda bir turladim oradan 15 temmuz sehiter koprusune :)
gez babam gez yalniz cok cesit insan var ve cok kalaba. hareketli bir sehir bu sehirde uyuyan adami uyuturlar :))
Iyi gezmissin valla hocam bir de karsida uskudar kadikoy yaptin mi tamamdir
Üstteki arkadaşa katılıyorum.
1 günde anca bu kadar gezilir
ist cok camı var cami icinmi gezdin
MouveonM
kullanıcısına yanıt
yavas yavas hocam 2 3 yil once gezmistim orlari :))
İçinden bile geçmişsin
9600_G_T
kullanıcısına yanıt
vakit namazlari harici cami pek gezmedim gezmisligim vardi. zaten vakit namazlarinida kucuk camilere.ugradim isimlerini hatirlamiyorum simdi
o kadar he hocam bitirdi yalniz beni be ayakta durucak halimiz yok
sorma hocam yaa birde kuleye cikayim dedim o sira ne oyle yalniz o cikis fenaaa
EnsBursa16E
kullanıcısına yanıt
Benim birde yokus ciktigimda agzim acik kaliyor.yanindan gecen suriyelisi hintlisi arabi zencisi vs hasta olcam diye cok korktum.orda 2 alman gordum super guzellerdi ne hikmetse eve donusde onceki vapuru kacirdik 30dk diger vapuru bekledik o sirada o ikisi geldi sonra vapura bindik birde salvar giymisler.taniscaktim yanimdaki arkadas ivir zivir yapti sonra yanastik limana onlarda tam onumdeydi.ya konusalim bir cay iceriz felan dedim translateden ceviride yapmistim xd
9600_G_T
kullanıcısına yanıt
Tehlikeli sularda yuzmeyesin aman hocam
Binek arac kullanmadan gezdiyseniz ki otoparklara bayilirdiniz zaten. Tebrik ederim bugun iste aklima beyazit geldi okul acilsa da bi gitsem dedim. Millet salak Istanbuldan cikip tatile gidiyorlar tonla eziyet gelisi gidisi kalmasi ben ise bos yollarin sokaklarin keyfini cikariyorum (bu sene calistigim icin pek gezemedim). Duvar orucem gelmesinler
EnsBursa16E
kullanıcısına yanıt
Yok hocam sadece tanismak bir cay xd yanliz şu gelenler hintlimi yoksa baska millet mi ne gina geldi.
furkanta_resmi
kullanıcısına yanıt
Hocam eminonun orda sabah arabayi park ettim akşama kadar istanbul unidemisiniz hocam bolumunuz ne suleymaniye karsisi demi
9600_G_T
kullanıcısına yanıt
Dun zaten cok turk goremedim
yaklaşık 6-7 yıldır istanbuldayım oraların yarısına gitmedim. oturduğum semt dışına da çıkmadım xdddddddddddddd
Aslında İstanbul dediğimiz şehri hakkıyla gezmeye kalksak belki 1-2 haftayı bulur. Lakin gerek can ve mal güvenliği olmayışı gerekse tarihe kültüre saygısızlık bakımsızlık nedeni ile çürüyen giden o kadar çok tarihi kültürel yer var ki.. tarih kokan Fatih ilçesi bu gün işgal altındadır..
20 yıldır istanbuldayım bahsettiğin çoğu yere gitmedim