Şimdi Ara

SİZCE İYİ YAPMIŞ MIYIM ACABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene mezun senemdi 18k ygs sıralamam vardı Lys de yaşadığım bir aksilik sonrası yine 18k sıralamada kaldım bu beni epey üzdü ve 3.sene düşünceleri ile boğuşup dururken artık uğraşmak istemeyip diş yazmaya karar verdim.Ve şuan dişteyim.Yeni sınav sistemi değişikliğini vs görünce bi nebze iyi yapmışım gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renekton_KhaZix -- 18 Kasım 2017; 13:22:53 >

• Bence de en iyisini yapmışsın kardeşim.
  • hocam aynı zorluk bana oldu ben 3.seneye kalmaya karar verdim .Sınav sistemi değişti iyi kötü bilmem orasını ancak kalmamı en çok etkileyen olay daha iyisini yapma isteğim kaldığım sene en iyisini yapmamamdı sende böyle düşünüyorsan elimden geleni yaptım diyorsan iyi yapmışsın sıralaman iyi zaten
  • İyi yapmissiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluysan sıkıntı yok hocam dişte güzel bölüm

• Hocam istiyosanız dişten tıbba geçiş yapabilirsiniz bi arkadaşım çapa dişten cerrahpaşa tıbba geçmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalı3542

hocam aynı zorluk bana oldu ben 3.seneye kalmaya karar verdim .Sınav sistemi değişti iyi kötü bilmem orasını ancak kalmamı en çok etkileyen olay daha iyisini yapma isteğim kaldığım sene en iyisini yapmamamdı sende böyle düşünüyorsan elimden geleni yaptım diyorsan iyi yapmışsın sıralaman iyi zaten

Aynı düşünceler hocam bende tam böyle gücümü gösteremediğimi düşünüyordum çünkü liseye girerkenki sıralamam 4 kat daha iyiydi bu arada sizin sıralamanız kaçtı acaba ve nereyi istiyordunuz inşallah gidersiniz bu yıl :)
  • Sıralamam 40k Dı ancak kendi hatalarımın sonucu olduğunu biliyordum ve yapabilirdim gibi hissediyorum hedefim itü uçak mühendisliği

• Kesinlikle çok iyi yapmışsın. Diş hekimliği güzel meslek. Nöbeti falan yok. Tıp kazanamazsam diş yazıcam ben de. Bi sene daha bu stres çekilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede doğru ancak şurada size katılmıyorum istediğin bi meslek için 3 seneye bence değer tabi bunu göze almakda ayrı bi risk
    ancak gerçekten de diş hekimliği güzel meslek ama ben sağlık istemiyorum orası ayrı ama sorsalar diş mi tıp bence diş derim gibi
  • Bi hedef belirleyip illâ o olucak diye tutturmak bi takıntı, hastalık bence. Alternatiflerin de olması lazım. Ne bu yani yıllarca diretmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.