Merhaba arkadaşlar bu sitedeki laptop sizce iyimi?
Diyorumki ramini belki 8 gb yaparım.Birde işlemci intelin hangi serisine benzer?yani a6 4400m işlemci intelin i3 fln seviyesindedir gibi... Bide bazı sitelerde araştırdım yanında 7520g işlemci var diyor birde kendi 7670m ekran kartı var sizce iyimi? Yalnız mesela cod bo2 , crysis 2 , bf3 gibi oyunları orta seviyede kaç fps alırım yani kasma falan olurmu? Yada vatan bilgisayardan başka laptop öneriniz olurmu ama 1000 tl yi geçmesin.
Fiyatına göre iyi bir laptop.Ekran kartı güncel oyunları orta-yüksek seviyede çalıştıracaktır.Ayrıca desteği olan oyunlarda dahili 7520g ile birlikte CF olarak çalışır. İşlemcisi de i3 seviyesinde sayılır. Fiyat iyi alabilirsiniz.
Peki bu Packard Bell laptopların soğutması , sistemleri falan onlar nasıl? Yani 3 saat fln oyun oynasam çok ısınırmı?
Bu yeni kasaların ısınma durumunu bilmiyorum.Fakat öyle aşırı bir ısınma olacağını sanmıyorum.
bence özellikler aynı değil ekran kartı paylaşımlı ve intel 3000 hd nerdeyse hiç bişi açmaz bana göre öyle sanki?
arkadaşlar acaba bu modeller yenimi çıktı fazla bilmiyorum çünkü. sadece diyelimki crysis 2 oynarken ısınma olurmu?yani pb soğutma sistemlerini güzel yapıyormu başka düşüncesi olan varmı?
Arkadaşlar 2005 ten beri pacakard bell kullanıyorum 1 sene önce 2. packard bell imi aldım gayet memnunum ancak kasası asus lenova gibi değil soutma sistemi olarakta aynı şekilde tabiki,aşırı oyun oynamıyorum o yüzden son oyunlarda nasıl bilmiyorum ama kardeşime yeni laptop aldım oyun oynayacağını bildiğimden hiç packard bell e bakmadım.
fiyat olarak diğer markalara göre çok uygun ve bi okadarda kaliteli
p.b kesinlikle oyun bilgisayarı degil.Hatta laptoplar oyun bilgisayarı degil :) şaka maka cod mw oynadım da oynadım gta 3'de oynadım.Isınma sorunu var fakat mavi ekran hatası vermiyor.
fakat ben klavyeden müzdaribim;hic hoş degil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme