Şimdi Ara

Sizce karlı mı çıktım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işe bu yönden bakınca tr cihazının 0'ı 3200. e xperia z3'ün 2.eli 1400-1500 çoğunlukla lg g2 desen o da 700-800 bandında. şimdi sorun nerede onu anlamadım bende ama çok fazla kazıklandığımı düşünüyorum. ve xperia z3 sorunlu bir cihazdı. 2 kez değişime gidip gelmişti.
  • 2000-3000 lira arası telefon alanlar ne yapmak için alıyor merak etmiyorda değilim.
    Egonuzu böyle mi tatmin ediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 2 kez değişim görmüş üstünde hafif vuruklu arkası çizik doluydu.
    16 gb idi g2. 100-200 lira zarar ettiğimi düşünüyorum en fazla.
  • Hocam telefoncuya gidersen tabiki z3 e az verir. Elden alıcıya satsaydın 1400 den cok daha fazla ederdi. Ben pek kârlı olduğunu söyleyemicem. Olması gereken gibi almışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

2000-3000 lira arası telefon alanlar ne yapmak için alıyor merak etmiyorda değilim.

İsteyen bir telefona 20 bin tl yine verir. Buna ne sen ne ben karışamayız. O kadar para vermesini sana göre saçma bulabilirsin ama egonuzu mu tatmin ediyorsunuz lafın çok gereksiz. Kimin ne alıp ne ladar verdiği seni veya kimseyi ilgilendirmez

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    hocam sahibinden'e koyduğumda gelen teklifler 1-2 hafta boyunca komikti. 1350'e alayım hemen mi diyen dersin 1400'e çok 1300 olsun diyenler mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashville123

z3 2 kez değişim görmüş üstünde hafif vuruklu arkası çizik doluydu.
    16 gb idi g2. 100-200 lira zarar ettiğimi düşünüyorum en fazla.

Hocam ben anlamıyorum telefondan demişsiniz. Eminsiniz degil mi TR cihazı olduğuna. Ben bu adamlardan o konuda da şüpheleniyorum çünkü.

• soulmate kullanıcısına yanıt
    kontrol ettirdim apple'ın sitesinde seri numarasını. çakma imei vurmalarından şüphelendim ama numaralar tuttu hepsinde.
  • quote:

kontrol ettirdim apple'ın sitesinde seri numarasını. çakma imei vurmalarından şüphelendim ama numaralar tuttu hepsinde.

Ayarlar - genel - hakkında menüsü altından model numarasına da bakın. TU/A ile bitiyor olması gerekiyor kodun.

• quote:

hocam sahibinden'e koyduğumda gelen teklifler 1-2 hafta boyunca komikti. 1350'e alayım hemen mi diyen dersin 1400'e çok 1300 olsun diyenler mi.

Hocam zarar felan etmemişsiniz zaten. Ama fazla bi kârda etmemişsiniz gibi. Kafa kafaya diyelim. Hayırlı olsun :)

• Hocam bence çok aşağı satmışsın birazda uğraşsan z3ü daha fazla fiyata satardın bu telefoncular böyle ben moto gyi sorduğumda daha 1yılını doldurmayan garantili cihaz 150tl veren çıktı dedim 150tlye satana kadar evde televizyon kumandası yaparım daha iyi adamdan takasla telefon alacam istediği fiyata bak ve takas için sorduğum htc m7ninde kasası çizik içinde 800e bırakırım diyor kalsın dedim böyle işlerde telefoncularla uğraşılmayacanı anladım
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    ilk ve sondu. ne diyim sadece hakkımı helal etmiyorum adama verdiğim paraya da cihazlarada.
  • quote:

adamla şimdi konuştum. sinirlice telefonlarını sattım, telefonunu 2100 tlye geri alırım dedi. ne yapmamı önerirsiniz. buarada kadıköy çarşı iletişim yerin adı.

Telefoncuyla takas yaparken mutlaka zarar edersin. Sonuçta kar edecek o da. Ama bence çok kötü bir takas olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

2000-3000 lira arası telefon alanlar ne yapmak için alıyor merak etmiyorda değilim.

İsteyen bir telefona 20 bin tl yine verir. Buna ne sen ne ben karışamayız. O kadar para vermesini sana göre saçma bulabilirsin ama egonuzu mu tatmin ediyorsunuz lafın çok gereksiz. Kimin ne alıp ne ladar verdiği seni veya kimseyi ilgilendirmez

Ben, beni veya herhangi birini ilgilendiriceğinden bahsetmiyorum ve söz konusu bile değil.
    Merakımdan soruyorum bu telefonları alanların zaafı neydi sadece ama sadece merakımdan.
    500-1000 liralık telefonla arasındaki fark neydiki bu modelleri seçti sebebi neydiki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

quote:

Ben, beni veya herhangi birini ilgilendiriceğinden bahsetmiyorum ve söz konusu bile değil.
    Merakımdan soruyorum bu telefonları alanların zaafı neydi sadece ama sadece merakımdan.
    500-1000 liralık telefonla arasındaki fark neydiki bu modelleri seçti sebebi neydiki?

Fark çok

• Nashville123 N kullanıcısına yanıt
    almanyadayim bakin ikinci el fiyatlari söyle
    Sony Experia Z3 300 ve 350 euro oda müsteri bulup satarsan cünkü burda hic tutulmuyor
    LG G2 ikinci el fiyati 150 ile 180 euro arasi isteniyor hemen sunu söyliyim 180 euro ikinci el satarsan bayram edersin bu cihazida almalar hic sevmiyor
    almanlar en cok Iphone ve Samsun pesindeler geri kalan icin cok can atarak almiyorlar cihazlari
    o yüzden size diyorumki suan ettiginiz zarar size 3 ay sonra 400 kar olarak geri gelecek emin olunki
    bosverin siz millet ne demis elinizdeki cihazla mutluysaniz hic kafaniza takmayin aradaki farki
  • Nashville123 N kullanıcısına yanıt
    hocam bidakine kendin satmaya çalış çevrendekilere sor illaki birini bulursun z3ü çok aşağıda vermişsin g2 yine normalde bende bir kere niyetlendim sonra vazgeçtim çünkü garantisiz moto gler bile 400tlden aşğı yok garantili telefonu niye 150tlye satıyım yanıda 4-5tane orjinal kapak ve kılıflarıyla
  • Kadıköy'de oturan birisi olarak Kadıköy esnafına bulaşmayın Alayı kolpacı çıkarcı.

• Yahu ne bekliyorsunuz anlamadım adam bu işin ticaretini yapıyor Kadıköy'de kiralardan haberiniz var mı ? Ayrıca kesinlikle zarar ettiğini düşünmüyorum arkadaşım iki kere tamir Görmüş bir cihaz mutlaka yine arıza yapacak elden satsan alan kişiyle uğraşacak başın ağrıyacaktı, g2 de iki sene demişsin zaten fiyatları belli bence en doğrusunu yapmışsın hayırlı olsun hem de iyi seçim güle güle kullan.

• Telefoncular zaten bir telefon için 200 lira kar isterler. Piyasası 1000 lira olan telefona maksimum 850 verir çünkü kar etmek zorunda. Bu açıdan bakarsan telefoncuyla yapılabilecek en iyi takaslardan birini yapmışsın diyebilirim. 4 aylık iPhone 5'in üstüne 12 aylık 5S için 600 lira isteyen de oldu, sadece 5'i 700 liraya sayan da. Cihaz Tr cihazı ise ( burası önemli ) hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.