Şimdi Ara

Sizce karlı mı çıktım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafana takıp canını sıkma kardeşim. Gayet iyi bi takas olmuş. Güle güle kullan cihazını :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasiz olacak ama telefoncularla alakali

2 sene kadar once piyasa degeri 250 lira olan bi cihszimi kullanmadigim icin satmak istedim. Kadikoyde tek tek dukkanlara girdim sordum.

80 verende vardi 200 verende.

En son biri 260 dedi pazarlik bile yapmadim.

Ellerinde benzer cihazlar yada ayni modelden varsa olduruyorlar
    Ama hizli satabilcekleri ve ellerinde olmayan bir modelse 300 e satacaksa 250 den aliyor 1-2 gunde 50-60 lira karla satiyor.

İyi dusunmek ve gezip iyice arastirmak gerek.

• hayırlı olsun diyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz pahalıya gelmiş
  • Konuyu okuyunca 5-6 sene önce ki başımdan geçen bi olay aklıma geldi, gerçekten bu telefonculara diyecek bir şey bulamıyorum bir daha asla o günden sonra gitmedim gitmemde.

O zamanlar bende sizin gibiydim telefondan zerre anlamazdım. iphone 2G vardı bende ikinci el kuzenim vermişti. Sonra telefonun ekranı kilitlendi hiç bir şekilde basamıyordum. Yani o kadar uzaktım ki telefonu resetlemesini bile bilmiyordum. Götürdüm bi telefoncuya adam tamam yaparım dedi verdim yarın gel al dedi ben yarında gittim ertesi günde gittim sonraki günde gittim aradan bir hafta sonra telefonu nihayet görebildim. Verdi adam telefonu bana ekranda yükleme çubuğu devam ediyordu. Bu birazdan biter telefonun açılır dedi tamam dedim eve geldim telefon çubuğun ortasında tekrar kapandı hiç bir şekilde açılmıyor. Tekrar götürdüm aynı telefoncuya inanır mısın belki 3 hafta hergün dükkana gittim yarın olur yarın olur diye diye en sonunda dedim abi sen 300₺ ver istemiyorum seninle uğraşmak dedim. Adamın artık nasıl bir planı varsa hiç tamam bile demeden 300₺ çıkardı verdi.

Evet kazıklandım hemde hiç uğruna üzüldüğüm tek şey ilk iphone hala bende olmuş olacaktı. :(

• 2 tane biri üst seviye ve biri de fiyat performan olarak gayet iyibir telefon verip 1 tane telefon alıyorsun ve karlı mı çıktım diyorsun.İşin garibi neden 1 hafta önce aldığın telefonun üstüne 1 telefon daha ekleyip tekrar 1 telefon alayım .Bu benim şahsi görüşüm
  • Kardes bence gayet mantikli takas olmus basabas olmus bende yerinde olsam aynini yapardim

• bu telefoncular konusunda çevremdeki baya insanı kurtardım diyebilirim bilinçlendiler artık direk bana geliyorlar uygun fiyatlı 2. Eller alıyorum netten hem de f/p cihazları herkes mutlu bu işten yani diyeceğim o ki çevrenizdeki insanlara yardımcı olursanız bu leş yiyicilerin işleri iyice zorlaşır internetten 2. El dalgası sonrasında 2. Bi darbe olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anasını satim bu telefoncularda zaten hiç iş yapamıyor,

hep bi zarardalar, hep bi kurdan şikayet, hep bi kiralar yüksek, hep bi siftah yok, hep bi bana gelişi o kadar...

Lan ağlayacaksanız ya yapmayacaksınız, yapıyorsanız yeri geldiğinde az kâra tamah edeceksiniz.. Bir dönem garantili telefon almayı bırakmıştım, anasını satayım bir telefoncu ile alışverişim oldu 3 kere, ağladıkça ağladı, sızlandıkça sızlandı.. Gitmiş 3. mağazayı açmış, bir arkadaşım söyledi.. Sana bana ağlayıp ağlayıp alttan malı götürüyorlar..

Kusura bakmada Sony Xperia Z3 nasıl 1.400TL ediyor? Ben 29 Aralık'ta garantili Z2'yi 1.250TL'ye sattım forumdan bir abiye.. Fena kazıklanmışsın arkadaşım kusura bakma ama telefoncu da geçecek bu işleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 16 Mart 2015; 6:46:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu cevap çok komik. Ne bekliyordun ki? G2'nin ikinci elde (üstelik garantisi bitmiş) değeri mi var? Ki Z3'ün de değişim görmüş çizik dolu cihazmış ona ne kadar vermesini isterdin? Biraz bir ieyler yaparken eldekine de bakmalı. Bence zararlık bir durum asla yok. Kolpalık bir durum da söz konusu değil. İkisini de alabileceği en yüksek fiyatlara almış zaten adam. Biraz düşünerek araştırıp da yorum yapın.
  • Uzun vadede çok da zararda olmamış gibi duruyor. Şu an iPhonelar baya pahalandı

• Abartmasin kimse gayet guzel takas olmus. Oyle zararlik bir durum yok ortada

• Yıllardır söylüyorum: telefoncudan telefon alınmaz satılmaz. Siz Israr ediyorsunuz. Esnaf değil bunlar elini verirsin kolunu alırlar.

Kadıköy bölgesi başta olmak üzere, Üsküdar, Sultanbeyli, Ümraniye, bu taraftaki telefonculardan uzak durun.
    Selam bile vermeyin.

Tabi böyle söyleyip Doğu bank tan cihaz alanlara Allah zihin açıklığı ihsan eylesin demekten başka birşey gelmiyor elimden.

Konuya gelecek olursak iPhone Alman mantıklı olmuş.
    Yine iyi kurtulmuşsun. Soymamışlar seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 3 Temmuz 2015; 5:14:11 >
  • Yeni iphoneun durumu hakkinda bilgi yok. Garantili mi,swap cihazi mi belli degil.
    Bir de z3 nasil cebe sigmaz anlamadim. Piyasadaki en ince tellerden biri. Donanım olarak gayet iyi. Sizinki biraz iPhone gecmek icin bahane uydurmus ve cihazi yok pahasina elinizden cikartmissiniz gibi bir durum olmus.

Ustelik en az 400 lira zarardasiniz. Sahibinden iki teli de kendiniz satabilirdiniz, inanin daha karli cikardiniz. Z3 garantiliymis, sahibinden de garantili cihazlar 1600den gidiyor.
    http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-sony-xperia-z3

G2de 700 liradan gidiyor. 2300 lira paraniz olurdu elden satsaydiniz. 350 lirada elden vermişsiniz, etti size 2650 lira. Bu haliyle sifir 6 alma sansiniz dahi olurdu. Zira sifir 6 128 gb 3.000 lira.

http://www.ereyon.com.tr/urun/apple-iphone-6-128gb.aspx?ref=akakce&source=mobil&v=1.88.4

Hatta n11 gibi sitelerden cok daha uyguna almak mumkun,cek,bonus vs ile

Kotu bir secim olmus. Hesap ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 3 Temmuz 2015; 18:05:35 >

• Bence de kafa kafaya takas olmus ancak garantili turkiye cihazi aldiysan yani faturasi falan varsa cunku 128gb model almissin onlar pahali baya

• Elden satmaya çalışıp,üstüne 350 lira koyup en kötü 64 gb sini alır yoluma bakardım ,en azından sıfır olurdu.Şu haliyle iyi bir takas olmuş gibi gözüküyor tek sorun iki telefon artı para verip bilinmez bir cihaz almış olmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 128 GB iPhone 6 diyor fiyatı 3500 tl zaten sıfırı
    z3 o halde 1500 eder
    g2 de 800 anca
    350 de sen verdin
    2650 ye iphone 6 128 gb çok iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Nashville123

sony xperia z3 almıştım fakat androidi ilk kez kullanıyordum alışamadım birde büyük kaba geldi cebime sığmayacak kadar. bu aya kadar dayandım ki yeşil ekran ekran tutukluğu gibi sorunları vardı 1 kez servis görmüştü. telefoncuya sony xperiaz3 garantisi bitmiş lg g2 ve 350 tl verdim iphone 6 128 gb aldım. telefon 1 haftalık buarada. sizce karlı mı çıktım ?

Bunlara bakm bunlar ölücü fena deil fakat üstüne verdiğin para sanki biraz fazla ne bileyim bi 150 tl zarardasın gibime geldi fakat elindeki telefondan mutluysan 150 tl bişey deil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Adam 128 GB iPhone 6 diyor fiyatı 3500 tl zaten sıfırı
    z3 o halde 1500 eder
    g2 de 800 anca
    350 de sen verdin

Sifiri 3.000 lira
    http://www.ereyon.com.tr/urun/apple-iphone-6-128gb.aspx?ref=akakce&source=mobil&v=1.88.4

Halen daha iyi takas diyorsanız bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Adam 128 GB iPhone 6 diyor fiyatı 3500 tl zaten sıfırı
    z3 o halde 1500 eder
    g2 de 800 anca
    350 de sen verdin

Sifiri 3.000 lira

Halen daha iyi takas diyorsanız bilemem

O zaman şöyle yapalım Z3 de 1800 TL sıfırı
    Aynı şekilde LG2 de 1000 TL sıfırı
    İkisini toplarsan 1800 Tl eder ki garanti bile yok G2de satmaya çalışsa 600 tl veren zor bulunur.
    İkisi 2800 yapıyor 0 alsak arkadaşın ki garantisiz ve garantili teli bile sorunlu
    Normalde sıfır düşünsek 200 tl vermesi gerekirken 350 tl vermiş çok bir kaybı yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.