Şimdi Ara

Sizce karlı mı çıktım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony xperia z3 almıştım fakat androidi ilk kez kullanıyordum alışamadım birde büyük kaba geldi cebime sığmayacak kadar. bu aya kadar dayandım ki yeşil ekran ekran tutukluğu gibi sorunları vardı 1 kez servis görmüştü. telefoncuya sony xperiaz3 garantisi bitmiş lg g2 ve 350 tl verdim iphone 6 128 gb aldım. telefon 1 haftalık buarada. sizce karlı mı çıktım ?

• Evet çok karlı çıktın :D
  • turkeyis T kullanıcısına yanıt
    neden ?
  • Evi arabayı da verseydin takasa
  • xperia z3'ü 1400 verdiler her yerde, lg g2 800 tl. 2200 yapıyordu. 2550 gibi para çıktı toplamda. hadi gene xperia z3 1500'e bıraksaydım diğerini genede 800'e 250 lira ekleyecektim ki 16 gb olanını alayım iphone 6'nın.
  • Oha adam seni soymuş. Sadece z3 yeterliydi. Üstünede en fazla 200tl verirdin.
    (not : ikinci el z3c bile 1400 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigGamer -- 28 Şubat 2015; 22:20:13 >
  • Umarım telefon Türkiye cihazıdır.
  • BigGamer kullanıcısına yanıt
    z3'ü takasta maksimum 1400 sayıyorlar. 5-6 tane ayrı telefoncuya gittim hepside maksimum 1400 verdi takasta.
  • Nashville123 N kullanıcısına yanıt
    Bama getirseydin keske ben alirdim z3 u o fiyata. Neyse moralini bozmak istemem para senin mal senin
  • soulmate kullanıcısına yanıt
    tr cihazı
  • hocam 2 hafta sahibindene koydum öyle absürd tekliflerle geldiler ki.. iade seçeneğim var
  • RevesAtelier kullanıcısına yanıt
    telefondan hiç mi hiç anlamıyorum. zerre hemde. sadece takastan sonra çok düşündüm acaba mı diye buraya yazmak istedim.
  • geçmiş olsun telefoncuları adam yerinede koyan varmış bunuda gördük.
    şunuda sorayım lg g2 varken nerden çıktı xperia z3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

Evi arabayı da verseydin takasa
    ne karlısı be kardeşim adam resmen seni tufaya düşürmüş g2 z3 üstede 350 lira bir haftalık cihaz sıfırda değil
  • g2 garantisi bitmiş cihazdı z3 kendi cihazımdı.

sahibine koyduğumda iki cihaza toplam 2100 - 2200 lira gibi para geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashville123

g2 garantisi bitmiş cihazdı z3 kendi cihazımdı.

sahibine koyduğumda iki cihaza toplam 2100 - 2200 lira gibi para geliyordu.

hayırlısı olsun diyelim.
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    adamla şimdi konuştum. sinirlice telefonlarını sattım, telefonunu 2100 tlye geri alırım dedi. ne yapmamı önerirsiniz. buarada kadıköy çarşı iletişim yerin adı.
  • Telefoncuya telefon satarak zarar etmissiniz zaten. Neyse yapacak bir sey yok iyi gunlerde kullanin.
  • Nashville123 N kullanıcısına yanıt
    hic kafani yorma kardesim cok iyi yapmissin 3 ay sonra iki telefon degil adama 3 telefon üste ayni parayi öderdin 3 ay sonra adam senin pesinden kosar hayrini ugrunu gör cihazin cok iyi kalsin elinde kimseyede verim deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashville123

adamla şimdi konuştum. sinirlice telefonlarını sattım, telefonunu 2100 tlye geri alırım dedi. ne yapmamı önerirsiniz. buarada kadıköy çarşı iletişim yerin adı.
    Iphone 6 128 gb tr garantili temizi 2500 tl'den aşağı ben bulamadım,var olanlarda ya pasaport kayıtlı ya da orası burası darbeli vs. senin cihaz türkiye cihazıysa faturalı garantili ise 2500 liraya falan mal ettiysen normal.
    Z3 diyorsun en kötü sony türkiye garantiliyse zaten 1400-1500 arası gider.
    G2 gelirsek piyasada 32 gb versiyonu artık 1000 liralara sıfırları var,lg garantili vs. değil ama en azından sıfır,puan vs ile ben 850 liraya mal etmiştim.
    Garantisi bitmiş cihaz diyorsun 16 gb ise 550-600,32 ise 750 tl kadar gidebilirdi.
    Toplarsan zaten en düşük sana g2 16 ise z3 ile toplamda 1950 lira gelecekti,g2 32 ise 2150 lira falan zaten kendinde demişsin,2200'e falan gidiyordu vs.
    Üste 350 lira verdim diyorsun,2650 liraya iphone 6 128 gb almış oldun,fazlamı eğer 2. el almışsın fazla,z3 g2 üste 350 falan pek mantıklı değil iphone 6 için ama tercih meselesi zaten kendiden satsan piyasaları belli cihazları,buradakiler sanıyor ki 2500 liraya aldığın android 2000 tl gidecek yok öyle bir dünya abicim,paralel ithalat belası öldürdü zaten android piyasasını birde sony telefonu pek gitmiyor,z1,z2 sattım oradan biliyorum talep yok telefona,millet işte bilmiyor öyle boş beleş sallıyor,hani pahallıya gelmiş ama geride verme cihazı değmez daha da zarara girmiş olursun,ha ama karlı değil hatta biraz pahallı bile denebilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.