Şimdi Ara

Sizce kayıt işlemim tamamlandı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ayın 3ünde kayıtlar açıldığında e-devlet üzerinden kayıt yaptım, kaydınız başarıyla gerçekleşmiştir ibaresi çıktı. sms olarak okuldan öğrenci numaram geldi.

fakat 2 sorunum var. öncelikle e-devlet'te öğrenci belgesi sorgula kısmında öğrenci belgem gözükmüyor. bu yüzden ayın 4ünde okulun öğrenci işlerine gittim durumu anlattım ve e kayıdınız başarıyla gerçekleşmiştir yazdıysa bi sıkıntı yok dediler gönderdiler.

2. sorunum ise şu, ösym aiste eğitim bilgilerini güncelle diyorum ve YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileri ÖSYM sistemindeki veriler ile uyuşmamaktadır. Güncelleme işlemi yapılamamıştır. diye bir hata alıyorum. sizce ne yapmalıyım yarın kayıtların son günü. acaba kaydım olmadı mı e kayıt geçersiz falan mı diye düşünüyorum.

teşekkürler.

• arkadaşlar biraz acil bi konu yardımcı olursanız sevinirim. spam yapmak gibi olmasın. kayıtların bitmesine 1 gün var riske atmak istemiyorum. ne yapmam gerektigini anlatırsanız sevinirim...
  • ??
  • bende de aynı durum var. bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: massathebest

bende de aynı durum var. bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam
    umarım olmaz ya ben yine de yarın okulu arayıp bi sorucam içim içimi yiyor
  • mehmetfatih_ M kullanıcısına yanıt
    hocam şu an baktım hem ais'e gelmiş bilgiler hem de e-devlet'ten öğrenci belgesini verdi. dün ben hata bildir gibi bi şey yapmıştım e-devlet üzerinden, o yüzden mi oldu yoksa herkeste mi oldu bilmiyorum ama hala yoksa isterseniz siz de yapın
  • yok hocam lanet olası şey bi türlü güncellenmiyor öğrenci belgesi de hâlâ " Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı. " diyor

ayrıca sizin gibi hata bildirisi yapmıştım 2 gün oluyor hiç bir değişiklik yok. okulun kendi sitesine öğrenci numaramla falan giriş yapıp bilgilerimi görüyorum ne bileyim bi sıkıntı yok gibi ama kafayı yedirtecek bana bu saçma şey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e-kaydınız tamamlandı belgesini çıkar eğer aksilik olursa gösterirsin. aynı durumda ben de varım bugün okula gidip bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.