Şimdi Ara

Sizce Killzone 4 de neler olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu herif geri dönecekmi?Cevaplarınızı bekliyorum

• Sony killzone serisinin devam etmesinin zor olduğunu söylemişti kz 3 çok düşükmüş satışlar
  • Bence ayıp emeğe ayıp o kadar türkçe yapıp bu sonuca varmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaganYn

Bence ayıp emeğe ayıp o kadar türkçe yapıp bu sonuca varmak

iyide tek Türkiyede mi satılıyor
  • online oynamaktan hikayeyi unutmusum
  • Ben hayatimda bu kadar cop bir hikayeli oyun oynamadim, hele oyunun sonu... Birak cikmasin daha iyi, baska bir ip yaratsinlar. Arka plan hikayesi guzel olsada bu detayli hikayeyi oyun icinde verememisler. Belkide rpg olsaymis killzone daha basarili olabilirmis.
  • stahl ölmedi. isa'e karşı daha da güçlenmek için ramboyu uyandıracak. rambo da kadim dostu şahin k'yı çağıracak ve savaşı helghan kazanacak
  • Helganlarla Helgastlar olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

online oynamaktan hikayeyi unutmusum

Evet oyunun Single'ını bitirir bitirmez multi takıldım hep
  • oyunun multisin değiştirsenler birşeyler eklesinler yeterli

hikayeyi güçlendirmeleri lazım ve oyun birazdaha uzun olmalı birde co-op mod koyuyorlar ama online oynamıyorsun
  • Aslında Killzone'un hikayesi çok güzel ve günümüzde ki olaylar ile de bağdaştırabilir verdiği önemli mesajlar var fakat bunun işleniş şekli çok kötü yani KZ bir film olarak çıksaydı senaryosu ödül bile alırdı.Bir diğer kötü yanı da baş karakterlerin çok sönük olması ben açıkçası ara videolarda Shevchenko'yu görünce kim lan bu diyordum bir de KZ3'ün sonu çok kötüydü.Ama her şeye rağmen devam oyunu gelmesini isterim.
  • Hikayesi bence de aşmış bir oyun devamını gelmesini bende çok isterim.
  • 3.oyun istediği kadar Türkçe olsun pek te umrumda değil. 2. oyun çok daha güzeldi. Özellikle multi olarak.
    3. oyun berbat bir senaryoya sahipti. Daha doğrusu kurgu işlenişi berbattı. Sonu çok çok kötüydü. Ve oyun çok kısa co-op var online olmuyor. Multi de hep aynı haritalar silahlar hiçbir yenilik yok ve sistem vs. herşeyiyle KZ2 daha güzeldi. Ve hantal yapısı yüzünden sevmiyorum.
    Yukarıda senaryoya güzel/aşmış diyen arkadaşa ( @ KhanYn ) şaşırdım bayağı. Konudakiler ne diyor sen ne diyorsun hocam. Bz senaryo kötü diyoruz. Ne bence de si?Hiç Bioshock,Uncharted,Resistance,MGS senaryolarından haberin var mı?

4 çıkmayacak satışları çok az olduğu için iptal ettiler sanırım. Çıksa da pek umrumda değil 3'ü gördükten sonra. Ah nerde o KZ2?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 15 Eylül 2011; 22:40:30 >

• Ben hikayesi aşmış diyorum işlenişi hakkında yorum yapmışmıyım iyi gözlemle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganYn -- 16 Eylül 2011; 1:36:44 >
  • Senaryo'ya biraz daha özenseler yeterli. Hayır, senaryo kötü değil de, adamlar çok yalapşap işliyorlar. Zaten grafiklere falan diyicek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 16 Eylül 2011; 7:58:38 >
  • Mutlaka yeni oyun gelecektir çünkü bir işe başladımı Sony yarım bırakmaz. Hikayeyi orta da bırakacak değiller ya en kötü ihtimal 4-5 saatlik bir senaryo ile seriyi kapatırlar. Her ne olursa olsun en çok zevk alarak oynadığım oyunlardan Killzone serisi, 3. oyunun Türkçe çıkmasınında büyük katkısı var tabi.
  • hayret ya. Bu oyunun satışları nasıl düşük olur. Oynadıgım en iyi oyunlardan biri.
  • O senaryo, vasat hikaye anlatimi ve oynanis ile olacaksa daha fazla kendilerini rezil etmesinler.

Ikinci oyun ilgi gormedi denilirken ucuncu oyun daha beter duruma dustu. Son iki oyunda ancak bu kadar cuvallanir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

hayret ya. Bu oyunun satışları nasıl düşük olur. Oynadıgım en iyi oyunlardan biri.

oyun süper ama bekleneni veremiyor eksikleri mevcut baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 16 Eylül 2011; 12:42:47 >
  • Artık hiç istemiyorum açıkcası, Killzone 3 çoğu yönden üzdü oyuncuları. Hikaye bu vasat olabilir miydi? Rico'nun poposunu takip etmekten bıktım abi başka karakter mi yok koca evrende? Yine grafik, vuruş hissiyatı ve yapay zekada öne çıkan bir oyun olur Killzone 4. Pek bir şey ekleyebileceklerini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.