Şimdi Ara

SİZCE KIZA NE CEVAP VERMELİYİM? İLİŞKİMİZ BAŞLAMADAN BİTTİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3391 km oku sonra motive ol ve umudunu kaybetme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sadece chatting olayıyla birbirinden hoşlanan insanların bunu nasıl yaptığını tam olarak çözemedim. Bunu açıklar mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nefesalıyorum kullanıcısına yanıt
    Bazı açılardan normal ilişkiden daha kolay. Çünkü yazarak kendini daha iyi ifade edebiliyorsun. Ben bunu bizim yurt içi ilişkilerde önermem ama, benim olay farklı. Açık konuşmak gerekirse sosyal medyada bu Ukraynalı hanımı buldum ve her anlamda "yazdım".
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Ukraynayı diyorsanız o kadar fazla değil yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif Eser

Hocam zaten amaç flört, sexting bir de o dediğiniz olursa nirvanaya çıkmış oluruz zaten. Yoksa ben de biliyorum yürümez bu iş.
    E kolay ki o zaman o. Biraz samimileştikten sonra lap diye gir konuya. Ama kızın ülkesinde gece vakti olsun.
  • Arif Eser A kullanıcısına yanıt
    trabzondan sal kendini karadenize 2 kulaç at oradasn
  • ukraynaya vize yok.
    İlişkide kolaya kaçma gibi algıladım olayı biraz. Canlı birinden hoşlanınca işler her zaman kontrol altında olmuyor. Online ilişkideyse sen ne zaman karşı tarafı istersen o zaman yanında oluyor, istemediğindeyse telefonu kapattığın anda bir nevi onun sanal varlığını da öldürmüş oluyorsun.
    Hissettiklerinizi asla küçümsemek niyetinde değilim ancak hissettiklerinizin sebebi bunlar olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif Eser

Hocam gördüğün üzere ikimiz de native speaker olmadığımızdan bazen anlamama durumu oluyor birbirimizi. Onun benden daha düşük İngilizce seviyesi, o yüzden bazen ek açıklamalar yapıyoruz ya da farklı cümlelerle tekrar anlatmaya çalışıyoruz dediğimizi. Kızın sosyal ilişkilerde problem yaşadığına dair bir izlenim almadım. "Ben başkalarına benzemem." gibisinden cümleler de çok klişe kaçardı be hocam. Hani zaten kız, "Bütün insanlar böyle, sen de onlar gibisin, bu iş o yüzden yürümicek." gibisinden bir şey dememiş. Ben de herhalde aradaki mesafe sebebiyledir diye düşünüp şeettiydim. Sence nasıl bir şeyler yazsam tekrar ısınır? He bozuldu mu onu da bilmiyorum ama yazmaya bi tarafım yemiyor şu an yüzsüz gibi.
    Hocam açık açık sorabilirsin bence mesajını alıntılayıp, o sebepler neler merak ediyorum yaz,
    Klişe felan ama döşe gitsin şunları,
    Neden böyle düşünüyorsun,
    ben seni kaybetmek istemem..
    Senle konuşmak istiyorum,
    Senle yazışmak huzur veriyor felan.

Sen bakma klişe felan dendiğine ,kızın hoşuna gitmezse klişe olur

• Tinder Passport mu?
    Hocam kızın yazdıkları oku tekrar. Kız senin anladığın şeyden farklı bir şey söylemek istemiş bence. We will see vs de diyebilirdin. Tekrar oku hocam.

Isınmak için bence şöyle gir; herşeyi açığa kavuşturmak istediğini, bunu arkdaşlık öte algıladığını falan söyle ve tane tane kendini ifade et.

• Haklısın, sonuçta bizim bir ilişkimiz olsa bile aramızdaki mesafe yüzünden bu ancak online olabilir. O zaman sen ne zaman artık ayrılık vaktinin geldiğine karar verirsen o zaman bana haber ver, dostça ayrılalım. Ama bil ki ben ayrılmamızı gerektirecek bir hata hiçbir zaman yapmam, her şey senin seçimine kalmış.

Şartlar ne olursa olsun şöyle bir şey demeyin hiç bir kıza.

Farklı ülkelerdeymişsiniz zaten bir şey olacağı yoktu. Ben tanıştığım onlarca kız için sadece 2 sefer bu kız sanki ruh eşim hissine kapıldım birisi çok uzak bir ülkede yaşayan yabancı bir kızdı. Öyle hadi sevgili olalım gibi sohbetlere girmedik hiç. Sadece 1 defasında bana şunu demişti eğer o tarz bir şeye başlayalım deseydin bana sonunu düşünmeden kabul ederdim gibi ama uzun süre konuşup iyice 2 yakın arkadaş olmuştuk çoktan ve öyle bir şey olamayacağının bilincindeydik ikimiz de. Aynı ülkelerde olsaydık hayatımın geri kalanını birlikte geçirmek isteyebileceğim bir kızdı. Ama işte olmayınca olmuyor.

Edit: Ukrayna yine yakınmış bu arada benimki Arjantinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 28 Mayıs 2020; 2:8:7 >

• Bakın beyler şunu milyon kez söylüyoruz. Herşey senin seçimine kalmış, sen karar ver, sen yap sen et vs. vs. gibi ezilmeyin kızlar karşısında. “Kabul ediyorsan et güzelim yoksa ben yokum” şunu demesini bilin yahu. Köpek olacaklar izleyin görün sonra. Güçlü bir karakter sergileyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir mega simp. Hayırlı işler.

• Niye seçimini kıza bıraktın sen karar veremiyomusun totosunu kaldırmıssın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.