Şimdi Ara

SİZCE KIZA NE CEVAP VERMELİYİM? İLİŞKİMİZ BAŞLAMADAN BİTTİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir bir kızla yazışıyoruz. Daha birbirimizi tanıma aşamasındayız. Bugün şöyle bir olay oldu: Her şey çok güzeldi sohbet muhabbet falan, sonra birbirlerimize doğum günü tarihlerimizi söyledik. Kıza dedim ki, "Tamam, aklımda tutcam seninkini." O da dedi ki, "Bunu yapacağına o kadar emin olma. Çünkü ben genelde ilk kez tanıştığım insanlarla diyaloğumu devam ettiremem. Ya onlar beni bırakır, ya da ben onları."

Burada buz gibi bir hava esti. Kız yabancı ülkede bu arada, ben de artık alttan almak için; "Haklısın, sonuçta bizim bir ilişkimiz olsa bile aramızdaki mesafe yüzünden bu ancak online olabilir. O zaman sen ne zaman artık ayrılık vaktinin geldiğine karar verirsen o zaman bana haber ver, dostça ayrılalım. Ama bil ki ben ayrılmamızı gerektirecek bir hata hiçbir zaman yapmam, her şey senin seçimine kalmış." dedim.

Az evvel baktım, sosyal medyada "Anlaşılan her zaman olduğu gibi sonu ağlayarak biten bir çarşamba olacak.", "Karşılıksız aşk mümkün değilmiş." gibisinden paylaşımlar yapmış. Oysa daha düne kadar dizlerimde uyumayı düşlüyordu.

Ben bu kızı kaybetmek istemiyorum hocalar. Sizce ne yazsam moralini yerine getiririm?

Edit: Mesajlar ekte, İngilizce bilenler bakabilir. Soldaki koyu renkli olanlar kızın, sağdaki açık renkliler benim mesajlarım.

• O zaman sen ne zaman artık ayrılık vaktinin geldiğine karar verirsen o zaman bana haber ver, dostça ayrılalım. Ama bil ki ben ayrılmamızı gerektirecek bir hata hiçbir zaman yapmam, her şey senin seçimine kalmış."
  • Hoş geldin Mürsel abi.
  • ytd.luxboutuqie Y kullanıcısına yanıt
    Aga gülüyorsun ama öncesini bilmiyorsun. Kız başta güvenmekte bayağı zorlandı, mesafe dolayısıyla olduğunu düşünüyordum, bir şekilde ayrılacağız zaten her halükarda. O yüzden böyle yazdım. Mümkünatı yok çünkü online'dan ileri taşımanın.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Var mı bir çıkış yolu öneriniz?
  • Hocam seninki emsafe ilişkisini de açmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kızın büyük ihtimalle sosyal sorunları var. İnsan ilişkilerini yürütemiyor. Bu yüzden sana büyük ihtimalle sende benden soğuyacaksın demiş. Ama cevabın kötü olmuş. Keşke i will never be like others gibisinden şeyler deseydin ;/ bence sen kızı aşırı farklı anlamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euroynomos -- 27 Mayıs 2020; 23:5:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden ki reis?
  • 1127 km ne aga nereli bu kız. Bu mesafeden nasıl sevgili olmayı düşünüyorsun ? Onu da geçtim bu ingilizce ne böyle bırak sevgiliyi anlaşmanız zaten ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arif Eser A kullanıcısına yanıt
    1127 km diyorsun

• euroynomos E kullanıcısına yanıt
    Hocam gördüğün üzere ikimiz de native speaker olmadığımızdan bazen anlamama durumu oluyor birbirimizi. Onun benden daha düşük İngilizce seviyesi, o yüzden bazen ek açıklamalar yapıyoruz ya da farklı cümlelerle tekrar anlatmaya çalışıyoruz dediğimizi. Kızın sosyal ilişkilerde problem yaşadığına dair bir izlenim almadım. "Ben başkalarına benzemem." gibisinden cümleler de çok klişe kaçardı be hocam. Hani zaten kız, "Bütün insanlar böyle, sen de onlar gibisin, bu iş o yüzden yürümicek." gibisinden bir şey dememiş. Ben de herhalde aradaki mesafe sebebiyledir diye düşünüp şeettiydim. Sence nasıl bir şeyler yazsam tekrar ısınır? He bozuldu mu onu da bilmiyorum ama yazmaya bi tarafım yemiyor şu an yüzsüz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

1127 km diyorsun
    1127

11+27=38
    1leri 7yi at kaldı mı 2
    38+2
    cCc

• Neden böyle olduğun anlaşıldı

• 098321 kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin

• Ben bilmem sen kimsin

• narrator12 kullanıcısına yanıt
    Kız Ukraynalı. Ben Türk. İngilizce'de sıkıntılar oluyor ama biz zaten dil öğrenmek bahanesiyle tanıştık. Çok sorun olmuyor bu konu. Bu mesafeden sevgili olmak mümkün olmadığı için zaten kızın "Bir gün senle de sonumuz gelecek." gibisinden sözlerini "Evet, haklısın." diye destekledim. Ben biliyorum zaten bu işin sonunun ciddiye varamayacağını. O da biliyor olmalı. Yine de bu kadar çabuk bir son beklemiyordum, şayet sona geldiysek. Çünkü daha düne kadar bayağı bayağı flörtleşiyor, geleceğe dair hayal kuruyordu. Ne dersiniz, şimdiye kadar ilk mesajları hep o yazdı ama bu sefer benden mi bir hareket bekliyordur?
  • Aşk mesafe tanımaz ahsdajsd şaka şaka zaten sevgilim demedim gördüğünüz gibi konuyu açarken hiçbir yerde kıza. Ben de biliyorum bunun accuk fazla uzun mesafe olduğunu.
  • Ya ahahaha aga ciddi olun yav, ne yazsam kıza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif Eser

Neden ki reis?
    Hocam sal yabancı kızları. Yüz yüze değilsen böyle internetten falan gerçekten hani %1 falan. Zamanını vaktine yazık, uğraşılmaz. Nude alabiliyorsan al , alamazsan salla gitsin.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten amaç flört, sexting bir de o dediğiniz olursa nirvanaya çıkmış oluruz zaten. Yoksa ben de biliyorum yürümez bu iş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.