Sizce mağlubiyetin sorumlusu kim?
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milli takıma helal olsun. Bu turnuva bizim içim çok iyi geçti. Bir ulus dahi olamamış kabile toplumuna bu başarı çok bile.
-
Montella’yı direk İtalya’ya göndersinler. Bu kadar korkak birinin bizle işi olmaz. Elindeki kadronun gücünün farkında bile değil. Biraz erken müdahale etse takıma 2-0 olması içten değişmiş kerem girdi hareket geldi o kanada ileri cenk semih girdi son dklarda bu çocuklar canini koydu bu gece ve hiçte ezilmediker maçta grup maçları gibi değildi bixe press ile bogacak oyun stili lazım cok pozisyon verip cok giren takimiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Montella'dan önce her turnuvada final oynuyorduk ya.
-
Montella bu turnuvaya bizi getirirken ne kadar katkı sağladıysa, bu turnuvada da o kadar etkisizdi.
İizleyeceğini duyduğumdan beri kaybedicez diyordum şarşırtmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 7 Temmuz 2024; 0:45:8 >
Ortada bir basarısızlık yok. Yıllar yıllar sonra ilk defa buraya kadar gelebildik.
Önemli olan 10 - 20 yılda bir şansa bala bu sekilde basarlar elde etmektense her turnuvada ilk 4ün gediklisi olabilmek yani istikrar. Bu yıl elde ettiğimiz basarı In sans değil de birtakım çalışmaların sonucu oldugunu görebilmek için süreklilik gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Temmuz 2024; 0:45:46 >
Ulus dedinde Avrupa takımları afrika karması gibi be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar 3 değişiklik yaptı bizimkiler koşamadilar bile değişiklik olmayınca .2. golde Mert'in hatası olmasa yine değişirdi ... Ayrıca RTE gidicem deyince kaybetme ihtimali arttı diye düşünmedim değil
bana göre daha baskıcı oynamalıydık cenk oyna girmeliydi sonradan sokuldu malesef gol yiyeceğimiz belli zaten en az 2 gol atılmalıydı sonra yandı keten helva herkesi sok ee yani yenilirsin teknik direktör bence iyi değil keremi biraz daha erken sokup kenanı almalıydı yani sonradan yapılan müdaleler geçti hepsi montella iyi okuyamıyor
-
türkiye 1 kere bile kazanamadı ki zaten bu turnuvayı
herkes de her seferinde kendi sevmedikleri kişileri suçladı böyle devam etti edecek
-
Merih ve Montelladır net.
hakem+montella bizi bitiren iki unsurdu.
xavi simons 2.ci ayağa basışında veya ilkinde oyundan kırmızı kartla atılmalıydı.
maçın son saniyelerinde hakanla bi siyahi oyuncunun mücadelesinde hakan çalhanoğlunun tırnağı, tırnağını geçtim vücudundaki kıl dahi adama temas etmiyorken,
adam kendini yere topun üstüne atıyor hakem bunu da atladı. burada adil olsa penaltı çalması gerekir, euro 24 hakemi bu . böyle üst düzey bir turnuvada yapılacak hata değil
bence atlamadı ortada art niyet var, hoca da seyretti maçı dk 80.'den sonra değişiklik yapmak nedir ? takım oyundan düştü futbolla azıcık alakası olan insan bile gördü bunu(mesela ben) ama hoca seyretti.
gönlüm finalde olmamızı isterdi merih demiralın da o finalde oynamasını isterdi ama olmadı, üzücü, sağlık olsun.
ben yine de milli takımımızı tebrik ediyorum.
-
Hakem rakibi 10 kişi bırakabilirdi Sanırım 1. faktör bu
2. Olarak ise tabi ki montella
Kenan'ı 77dk hatta 2dk'lık ilk yarıdaki uzatmayı da eklersek 79-80dk oyunda tutmaması gerekiyordu Kenan yerine Cenk tosun olsa barış daha etkili olurdu diye düşünüyorum Kerem oyuna girdi harikalar mı yarattı hayır ama bence rakibe en az Kenan kadar basardı önde Ayrıca barışla daha çok birbirini tanıyor Cenk'in yada keremin Kenan yerine sahada olması bize her türlü katkı sağlardı Ek olarak ilk gol geliyorum dedi Hadi izledim müdahale yapmadın Bari 2. Gol gelmeden müdahale yap Hoca da hayal kırıklığı yaşayıp sanki etkilendi 2. Golü yiyince kendine geldi ve hamle yapmaya karar verebildi Belki de yardımcıları vs telkinde bulundu
Son olarak bizi çokça kart gösterip zor durumda bırakan hakem adı neydi bilmiyorum Onunda marifeti var Hem İsmail hem Orkun cezalı olması, hocanın bir önceki maçta iyi işler yapmış okay'ı oyuna almaması ortasahanın direncini düşmesine rakibin daha kolay ve rahat hücumlar yapabilmesine sebep oldu Belki abartmıyorum Orkun, İsmail hatta okay oyuna dk 60 gibi girseydi bu maç mağlubiyet yazmazdı 2.yarı Kenan yerine de kerem olmalıydı (hatta Kenan önceki maçlarda da böyle etkisiz kalkıştı Bu yüzden ben keremle başlardım Daha sonra kenanı alırdım)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hollanda ekibidir. hem geriden geldi ve öne geçti bu sayede kafa karışıklığı yarattı acaba gerçekten kaybederler miydi Türkiyeye sorusu uyandırdı. . hemde net bir skorla galibiyet almadılar ki bence 7-0 münasib olurdu takım dengesi bakımından en uygun skor söyledim. stratejik çıkarları gereği oyunda algı maniplasyonuda uyguladılar ki bunuda skorla desteklediler. burada böyle aptalca konular açıp tartışma konusu açıldığına göre yapılan maniplasyonda başarılı olduklarını varsayabiliriz. boşver unutun gitsin bu takımla ciddi hayaller kurmaya devam edip tüh ya kazanıyorduk nerdeyse moduna girip eğlenmeye devam..
millitakımda kim hatalıydı aliyi asalım veliyi keselim takımdaki büyük şeytan kim sorusuna yanıt arar durur belki bir cevapta bulursunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arda'nın ağrıları var deyip belki bir gol atar diye oyuna soktum diyen adamdır sorumlusu.
Öyle mükemmel bir stratejik uzmanı
1 - Montella
2 - Uefa
3 - Uefa destekçisi içerideki vatan hainleri.
Ulus dedinde Avrupa takımları afrika karması gibi be
|
Montella'dan önce her turnuvada final oynuyorduk ya. |
Ortada bir basarısızlık yok. Yıllar yıllar sonra ilk defa buraya kadar gelebildik. Önemli olan 10 - 20 yılda bir şansa bala bu sekilde basarlar elde etmektense her turnuvada ilk 4ün gediklisi olabilmek yani istikrar. Bu yıl elde ettiğimiz basarı In sans değil de birtakım çalışmaların sonucu oldugunu görebilmek için süreklilik gerekiyor. |
Merih ve Montelladır net.
|
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- ak parti syria
- fissler boykot mu
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- sezen aksu pkk
- atatürk filmi
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X