Halil Umut Meler yönettiği maçlardaki taraftarlar/ izleyiciler basınları kaybeden taraf özellikle neler diyordur ? Merak ettin mi ? |
Sizce mağlubiyetin sorumlusu kim? (2. sayfa)
-
-
Xavi barcelonadaki xavi messi iniesta ile pas yapan adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mert Müldüre yapılan ilk harekette hollanda net kırmızı görüp 10 kişi kalmalıydı var bile müdahale etmeden sarıyla geçiştirdiler. Sorumlu aramayı bırakın uefa zaten çifte standart yapıp Merihe 2 maç ceza verdiğinde bu iş bitmişti. hollanda nerden geldiğini şaşırdı maç öncesi bizi küçümsüyorlardı ama 20 dakika içinde millerimiz ağzının payını verdi.
Bana kalırsa hoca değişiklikte geç kalıp maçtan çok saçına önem veren Kenanı oyunda tutması dışında çok kusuru yoktu. Bana göre en büyük kusurumuz ani atak şansı yakaladığımızda ilerde çoğalamamamız buna bir çözüm bulursak ilerde hollanda dahil bir çok takımın canını yakar hale geliriz.
Bu turnuvada başından beri bizi istemediler önce çekya maçında 11 sarıyla içimizden geçtiler sonra saçma bir cezayla en önemli futbolcularımızdan birini saf dışı bırakıp turu hollandaya verdiler.
-
Uefa nın çifte standartına maruz kaldık.
1. Demirel olayı
2.hakem dün kü maçta o siyahi veled kim bilmiyorum 2-3 kere topun üstüne yattı qwk bir şey de yapmadı sj kafalı hakem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 7 Temmuz 2024; 15:19:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tecrube farki. turk milleti olarak kendimizi cok ustte goruyoruz ama 2002 2008 ve bu sene harici milli takimlar bazinda buyuk basarilarimiz yok. herkes birini suclamaya calisiyor da biraz keyif almaya calissak hani? 16 yilda ilk defa bir turnuvada basariliyiz oyle her sene final oynadigimiz yok. yavas yavas ceyrek finallerde yari finallerde kalici ve tehlikeli bir ekip olmamiz lazim. turk milleti olarak yapmamiz cok zor ancak oyunculara ve teknik ekibe karsi sabirli olmamiz, oynadigimiz turnuvalarda kulupculuk yapmak yerine keyif almaya calismamiz ve rakiplerin milli marslarini isliklamamamiz lazim.
ben montella ve butun oyuncularimizin alnindan opuyorum umarim 2026 dunya kupasinda da yer aliriz.
hollanda her anlamda türkiyeyi domine etmiş bir ülke olabilir, bu maç tam olarak bir yansımaydı, neredeyse oynamadan kazandılar ve genel anlamda son zamanlarda en isimsiz topçuların olduğu kupa olabilir ve genç tabii
-
tayyip ne alaka
ilk yarı 1-0 öndeydik buna ne diyeceksin?
-
Hollanda zaten bizden iyi takım,elememiz mucize olurdu.
öyleyse ne yapalım ? iki kez oyuncularımızın ayağına bastı kıracaktı neredeyse ?
feriştahı ile pas yapsın isterse.. yaptığı kırmızı kart gerektiriyordu ilkinde direkt kırmızı veya ikincisinde ikinci sarıdan gitmeliydi.
-
Kafamda halen şu şekil maçı oynuyorum..
-
Herkese göre Hollanda üstün, tamamen şansa alıyoruz, yenmemiz mucize. Arkadaş azıcık kendi milletinize alt insan muamelesi çekmeyin. Gayette oynadık, güzelde oynadık, bir hakem bir teknik eleman yüzünden kaybettik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 7 Temmuz 2024; 15:45:27 >
Herkes rahat olsun, artık açıklıyorum!
Mağlubiyetin sorumlusu benim, ben!..
İyi de, niye kafam karıştı şimdi?..
Yoksa ben ekonominin sorumlusu muydum?
Ters giden her şeyin sorumlusu benim desem, bütün şimşekleri üzerime çeksem...
Şimşeksiz kalanlar ve kalasıcalar bana da kallavi bir maaş bağlar mı?
Hem o zaman bütün düşük maaşların sorumlusu olarak da herkes beni gösterir...
Offf... Sorumluluktan sıkıldım, görevden affımı istirham ediyorum.
Ne hâliniz varsa görün!..
-
Hocam onlarda da gündem oldu hakem konusu
Ahahhaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elde edilen sonuç aslında başarı.
Gürcistan maçında ballıydık.
Portekiz maçında fark yedik.
Cek maçında 10 kişiye karşı çok zorlandık,
Avusturya maçında da sanslıydik.
Aslında iyi oynamadan bu noktaya geldik ve belki en iyi oynadığımız maçı kaybettik.
Merih oynasa belki farklı olabilirdi sonuç.
En suçlu Montella. Takıma bir sistem veremedi. Ne oynadığımız belli değil. Gazla, imanla gelen başarı geçicidir. Aslolan sistemli başarıdır.
Ama iyi ve genç bir kuşak var, umarım iyi degerlendiririz ileride.
Maglubiyetin sorumlusu Montelladir. 2. yarinin hemen basinda Kenani almaliydi oyundan. Cok beklemeden Cenki oyuna sokmaliydi yada Semihi.
Defansa yaslanip, top kapip 50 m. Ileri, ilerde kaotirincada geri kosarsan 70. dakikada enerjin biter. 70 den sonra yorgunluk basgosterdi ve bittik. Bu kadar defansif oynamamliydik, genc ve dinamik bir takimken.
Saglik olsun yazik oldu, yari finale cikabilirdik.
Teknik direktor
adamlar kac kere oyuncu degistirdi halen son dakkiyi bekliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaybeden tarafı için beklenen şeylerdendir ve ciddiye alınmaz.
-
Saçmalık hiç alakası yok.Adamlar sistamatik kordineli ekipce oyun oynuyor .Eğitimliler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X