Şimdi Ara

Sizce Muhabbet Kuşum İçin En Kaliteli Yem Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Muhabbet Kuşum İçin En Kaliteli Yem Hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: limon913

Sizce Muhabbet Kuşum İçin En Kaliteli Yem Hangisi?

versele laga bütün türler icin tavsiye edilir. eğer yoksa vitakraft,witte molen, wunder vogel, tropifit de iyidir.
  • harrison's bird food en kaliteli yemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 29 Aralık 2015; 2:55:40 >
  • Bonnie ve champion neredeyse tum supermarketlerden temin edebilirsiniz..veterinelerden gidip tonla para vermenize gerek yok onemli olan yemin taze olmasi ozellikle yemi mumkun oldugunca az alin cunku guvelenme ihtimali cok yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petburada'da kiki muhabbet yemleri 1+1 bedava kampanyası var.

http://www.petburada.com/kiki-excellent-max-manu-muhabbet-kuslari-icin-karisik-tam-yem-1-kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 30 Aralık 2015; 10:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exaula

Bonnie ve champion neredeyse tum supermarketlerden temin edebilirsiniz..veterinelerden gidip tonla para vermenize gerek yok onemli olan yemin taze olmasi ozellikle yemi mumkun oldugunca az alin cunku guvelenme ihtimali cok yuksek

Tohum yemler obeziteye yol açabilir eğer o kadar değer veriyosaniz sizin biliceğiniz iş birşey diyemem ayrica o kadar besleyici degil yazdigi gibi
    Dedigim kuş yemi veterinerde 1 ayligi 30 tl tonla para değil 100% organik kanada ve amerikada kullaniliyo veterinerlerin tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 1 Ocak 2016; 13:29:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardstyler

quote:

Orijinalden alıntı: exaula

Bonnie ve champion neredeyse tum supermarketlerden temin edebilirsiniz..veterinelerden gidip tonla para vermenize gerek yok onemli olan yemin taze olmasi ozellikle yemi mumkun oldugunca az alin cunku guvelenme ihtimali cok yuksek

Herkes kuş uzmani kesilmiş o verdiğiniz tohum yemlerin obeziteye yol açtiğini biliyomusunuz eğer o kadar değer veriyosaniz sizin biliceğiniz iş birşey diyemem ayrica o kadar besleyici degil yazdigi gibi
    Dedigim kuş yemi veterinerde 1 ayligi 30 tl tonla para değil 100% organik kanada ve amerikada kullaniliyo veterinerlerin tavsiyesi

Evet sizde 21 sene boyunca muhabbet kuslariyla hasir nesir olursaniz..bir cok ciftten yavrular alip mamalarini bizzat kendi ellerinizle hazirlayip,yumurtadan kanatlanmis hale kadar kendiniz buyuturseniz sizde belki uzman olabilirsiniz!

Ben arkadasa yakinlarda bulabilecegi kaliteli yem orneklerinden verdim bu yemeri yillarca kullandim obezite falan yaptigi yok iskembeden sallamayin kuslarim gayet saglikli ve normal duzeydeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bildiğim en kaliteli yemi yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 1 Ocak 2016; 7:41:19 >
  • arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.