Şimdi Ara

Sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Intel Core i5+8 GB+1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD+Nvidia GeForce GT 740m 2GB]

Araştırmalarım üzerine Lenovo z510 almaya karar verdim.Daha çok oyun oynamak için kullanacağım için oyunlarda sorun çıkarıp, çıkarmayacağını merak ettim.Sizce alınabilir mi?

Sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro34 -- 6 Haziran 2014; 20:45:31 >

• Aynı fiyat seviyelerinde daha iyi oyun performansı veren Dell 7537 ve Asus X550LN var.

Maksimum bütçeniz nedir?
  • oricalcus kullanıcısına yanıt
    Bütcem yaklaşık bununla aynı.
  • Fiyat yazıyor mu ben mi göremedim?
  • Bu notebookun aynısı bendede var ve ben vatandan 1940 küsüre aldım (yaklaşık 6 ay önce).
    Notebooku kesinlikle tavsiye ederim. F/P si çok iyi bence .
    Şimdiye kadar yüklediğim hiçbir oyunda kasma yaratmadı.
    Artı diğer arkadaşa katılıyorum bu fiyata asus X550LN de var onada bakabilirsin .

Not:Bu ürün hakkında (lenova z510) sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Bu notebookun aynısı bendede var ve ben vatandan 1940 küsüre aldım (yaklaşık 6 ay önce).
    Artı diğer arkadaşa katılıyorum bu fiyata asus X550LN de var onada bakabilirsin .

sağol ben bütçemi biraz daha artırarak bir üst modelini aldım z710 teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro34

quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Bu notebookun aynısı bendede var ve ben vatandan 1940 küsüre aldım (yaklaşık 6 ay önce).

sağol ben bütçemi biraz daha artırarak bir üst modelini aldım z710 teşekkürler

O zaman banada hayırlı olsun demek düşer .
    :)
    İnşallah güzel bi şekilde kullanırsın ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.