şöyle bir sistem kurmuş tanıdık ekran kartı yerine rtx 3070 düşünüyorum ancak ekran kartından ziyade işlemci ve ram daha iyi olabilir miydi? sistem profesyonel render işi için toplanıyor. |
Sizce nasıl bu sistem?
-
-
Daha iyi ürünlere yönelim sağlanabilir.
AMD Ryzen 9 5900X işlemci 5284 TL
MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi 1597 TL
CRUCIAL Ballistix Black 2x16GB 3000mhz cl15 1200 TL
Palit RTX 3070 GamingPro 6400 TL
Kingston 1 TB A2000 ms ssd 1070 TL
Ranker Cygnus V2 Beyaz ARGB 560 TL
Corsair RM750 Gold psu 1150 TL
Scythe Fuma 2 599 TL
Akakçe
Toplam:17.860 TL
Çok daha güçlü işlemci ve ekran kartı ikilisi ile daha ucuza üstteki birimleri almanız sizin için daha iyi olacaktır 2070s gibi kartlara 5000+ üzeri paralar vermek akıl işi değildir.
-
3070 değil de 3080 yanına dediğiniz ryzen işlemciyi düşündüm. uçak olur gibi
-
Render için gerek yok ama bütçe elveriyorsa koyabilirsiniz. İlk mesajınızdaki sisteme göre 1000 TL gibi bir ödenek boşta şuanda
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoStRender için gerek yok ama bütçe elveriyorsa koyabilirsiniz. İlk mesajınızdaki sisteme göre 1000 TL gibi bir ödenek boşta şuanda
sadece sizin sistem çok rahat üstteki sistemi tokatlar diye düşünüyorum fiyat düşmesine rağmen o işlemci ve ekran kartına göre?
ya peki soğutucu yerine sıvı soğutma eklersek 3070 ile kalıp. daha iyi sonuç vermez mi?
-
Daha iyi sonuç için sıvı soğutmaya yüklü paralar dökmek lazım Fuma 2 hava soğutma konusunda oldukça güçlüdür yok ben illa sıvı soğutma istiyorum 5 -6 derece daha serin çalışsın 200 TL fazla olsun derseniz. 800 TL ye sıvı soğutmaların atası arctic liquid freezer II 240mm öneririm.
Baş mesajdaki sistem ile önerdiğim sistem birbirleri ile mukayese edilemez aradaki performans farkı oldukça fazladır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoStDaha iyi sonuç için sıvı soğutmaya yüklü paralar dökmek lazım Fuma 2 hava soğutma konusunda oldukça güçlüdür yok ben illa sıvı soğutma istiyorum 5 -6 derece daha serin çalışsın 200 TL fazla olsun derseniz. 800 TL ye sıvı soğutmaların atası arctic liquid freezer II 240mm öneririm.
Baş mesajdaki sistem ile önerdiğim sistem birbirleri ile mukayese edilemez aradaki performans farkı oldukça fazladır.
ilginiz için çok teşekkür ederim. daha fazla yardımcı olamazdınız tamamdır
-
Şimdiden hayırlısı olsun
-
3000mhz den daha yüksek ram alın bence bir de 3000 serisi ekran kartı daha iyi olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X