Şimdi Ara

Sizce nasıl :D??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar 1 depo yakıt ile yani 200 tl ile 1200 km yaptık Ankaradan Konya oradan Antalya ve geri dönüşü araçta çeyrek depo vardı 165 tl ye fullettik Antalya ya gittik gelirken de 150 tl lik aldık şuan yarım depo var sizce yakıt durumu nasıl az,çok?? tabi çekiş olarak çok iyi ortalama hızımız 100 dü şimdiden sağolun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MRSHN06

Öncelikle selamlar 1 depo yakıt ile yani 200 tl ile 1200 km yaptık Ankaradan Konya oradan Antalya ve geri dönüşü araçta çeyrek depo vardı 165 tl ye fullettik Antalya ya gittik gelirken de 150 tl lik aldık şuan yarım depo var sizce yakıt durumu nasıl az,çok?? tabi çekiş olarak çok iyi ortalama hızımız 100 dü şimdiden sağolun :D

Hangi model caddyle yaptin... yeni 2.0 tdi ilemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 1.9tdi

• 1.6 tdi var. 1 depoyla bırakın 1200, 1000 km yi zor görüyorum. üstelik 4 kişi bagaj az ortalama 80 ile. 120 nin üstüne çıktığımız yok. ya bu milletin ayağı hassas terazili, ya da biz kamyon şoförü gibi gaza abanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

1.6 tdi var. 1 depoyla bırakın 1200, 1000 km yi zor görüyorum. üstelik 4 kişi bagaj az ortalama 80 ile. 120 nin üstüne çıktığımız yok. ya bu milletin ayağı hassas terazili, ya da biz kamyon şoförü gibi gaza abanıyoruz

Araç ne ?

• MRSHN06 kullanıcısına yanıt
    2015 caddy 1,6 tdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

2015 caddy 1,6 tdi

1.6 TDI leri bilmiyorum ama 1.9 TDI nın yakıtı böyle fakat bizim caddy yağ yakmaya başladı hemde bayağı fazla da kullanmıyoruz satmayı düşünüyoruz caddy çok güzel araç fakat sorunları var ve vergi sigorta muayene derken masraf çok kısacası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sistem nasıl sizce?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel değerler
  • arkadaşlar 2012-2015 arası çıkan caddy sportline 2,0 140ps tek geçerim yakıtta da performans tada rakip tanımaz karması 5,5
  • bahavet B kullanıcısına yanıt
    Otomatik mi manüel mi

• bağcılaR-mahmutBey gişeler-çatalca gişeler git gel 100 150 KM ortalama mesafe Nisan ayı içinde 2.0/102ps 2016 eXclusive 86 KM crusie control açıK ortalama 4.6lt/100km gördüm,

şehiRiçi ortalama ise eyüP/gaziosmanPaşa/bağcılaR 5.5 lt/100 KM'de

• zZzerk kullanıcısına yanıt
    Bu arada hangi lastik takımını kullanıyorsunuzZ arkadaşlar?

Ben resimdekini kullanıyorum yaz lastiğine oranla hafiften sesi fazla velakin fren mesafesi yol tutuş enfes

Çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: zZzerk

Bu arada hangi lastik takımını kullanıyorsunuzZ arkadaşlar?

Ben resimdekini kullanıyorum yaz lastiğine oranla hafiften sesi fazla velakin fren mesafesi yol tutuş enfes

Şuan Michelin kışlıklar var üstünde yazlıkları petlas çok iyi değil fakat iş görüyor zaten yıllık ortalama 2000 km yapıyo

• MRSHN06 kullanıcısına yanıt
    Alpin5 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zZzerk

Alpin5 mi?

Bizimki Alpin 5 sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten yenilerin tek farkı motor ve tork beygirleri aynı 102 ps yakıt tüketimi düşük değerler düşük bir altıya göre diyer 2.0 140 hp caddye göre yenileri çok güzel herşeyi ile dizaynı yapısı a....z ye herşeyi güzel çözmüşler

• Aracın fabrika verilerine göre 100 km de 5.2 litre motorin yakarsın, 200 lirayı geçtim 1200 km yol yapabilmen için 63 litre mazot lazım. Araç yağ yakıyor ve 100 ile gidiyorsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.