1---iki model arasında kaldım hp dv6745 ve msi ex610.. genel olarak bu iki ürün mağazalarda ve distribütörde kalmamış.. nereye sorduysam bulamadım.. bilen varsa beri gelsin..
2---bu modellerden başka alternatif olabilecek muadilleri nelerdir. bütçem 1200-1400 gibi bi aralık. siz olsanız ne alırdınız..
şu elektronik ürün kalabalığında yardımcı olursanız çok memnun kalırım..
teşekkürler
6745 yerine 6750 alabilirsin(TL64 2/250 ) modeli ama biraz daha pahalı tabiki..
veya yeni Penryn cpulu modeller KS329 veya KS328i de tavsiye edebilirim...
ex610 yok ama altivishop ta %25 indirimle ex600 modeli var ben bugun aldım 1130 cıvarına geldi umarım pişman olmam
asus f3sr onerebılırım veya benzeri donanım lapğtoplarda bulabılırsın bu fıyat aralıgına....
Bi arkadaşımda benden yardım istedi bu konuda o yüzden bende 1200-1400 YTL aralığında core 2 duo, ekran kartı tümleşik olmayan bir model araştıyorum,
Aşağıda linkini vermiş oldum HP modelini buldum özellikleri fiyatına göre fena gözükmüyor,
Asus F3SR ye de baktım, onun ekran kartı 128 mb ATİ HD2400 ve TC özelliği yok sanırım, ama bir alternatif olarak değerlendirilebilecek bir makina. Diğer önerilerinizide yazarsanız sevinirim.
hp dv6745 saglam cıhaz kullandım kısa süre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme